NBA

Αναφορά ΝΒΑ: Σωστά δόθηκε το φάουλ στον Γιάννη, αλλά έκανε και ο Ντράγκιτς νωρίτερα

Αναφορά ΝΒΑ: Σωστά δόθηκε το φάουλ στον Γιάννη, αλλά έκανε και ο Ντράγκιτς νωρίτερα

Το ΝΒΑ δημοσίευσε την αναφορά για τα σφυρίγματα των διαιτητών στο φινάλε του Game 2 του αγώνα Μπακς-Χιτ, λέγοντας ότι ο Γιάννης έκανε φάουλ στον Μπάτλερ στο τέλος, αλλά και ο Ντράγκιτς στον Μίντλετον νωρίτερα.

Το ΝΒΑ αποφάσισε: Παρά τις φωνές τόσο των φίλων των Μπακς όσο και αυτές των φίλων των Χιτ, οι δύο διαιτητικές αποφάσεις που σημάδεψαν το Game 2 ανάμεσα σε Μπακς και Χιτ ( νίκη με 116-114 των δεύτερων) ήταν σωστές. Αντιθέτως, νωρίτερα είχε γίνει ένα αρκετά σημαντικό λάθος.

Όπως τόνισε λοιπόν το ΝΒΑ στην αναφορά που δημοσίευσε για το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα όπου εξέτασε όλες τις διαιτητικές αποφάσεις (και τις μη διαιτητικές αποφάσεις), αρχικά ο Γκόραν Ντράγκιτς έκανε πράγματι φάουλ στον Κρις Μίντλετον στην προσπάθεια του δεύτερου για τρίποντο με το σκορ στο 114-111 για το Μαϊάμι, αφού δεν του έδωσε χώρο να προσγειωθεί.

Ακολούθως, ο Γιάννης επίσης έκανε φάουλ τελικά στον Τζίμι Μπάτλερ στην τελευταία φάση, αφού τον ακουμπάει στον κορμό όταν φόργουορντ των Χιτ επιχείρησε το τελευταίο σουτ.

Αυτό πάντως που έχει ενδιαφέρον είναι το (διπλό) διαιτητικό λάθος που έγινε λίγο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα, με το σκορ στο 113-109, όταν ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε λάθος πάσα δίνοντας την ευκαιρία στον Μπρουκ Λόπεζ να μειώσει σε 113-111. Όπως λοιπόν αναφέρι το ΝΒΑ, αρχικά ο Κάιλ Κόρβερ έκανε φάουλ που δεν καταλογίστηκε και ακολούθως ο Τζορτζ Χιλ ακούμπησε τη μπάλα όταν την είχε στα χέρια του ο Μπάτλερ, αλλά ο γκαρντ των Μπακς πατούσε εκτός γηπέδου. Κοινώς, κανονικά θα έπρεπε είτε να καταλογιστεί φάουλ, είτε να δοθεί η μπάλα στους Χιτ, κάτι που δεν έγινε.

Θυμηθείτε τι έγινε στο φινάλε του αγώνα στο VIDEO που παρατίθεται::

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ