NBA

Αμερικανίδα δεν μπορεί να πάει στην Τουρκία επειδή έκανε τατουάζ για τον Κάντερ

Αμερικανίδα δεν μπορεί να πάει στην Τουρκία επειδή έκανε τατουάζ για τον Κάντερ
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Μία Αμερικανίδα ζήτησε την βοήθεια του Ένες Κάντερ επειδή έκανε tattoo την υπογραφή του στο μπράτσο της και δεν την αφήνουν να ταξιδέψει στην Τουρκία!

Ο Ένες Κάντερ δεν είναι ο μόνος που καταδιώκεται από την τουρκική κυβέρνηση . Το ίδιο συμβαίνει και σε όσους τον υποστηρίζουν, όπως για παράδειγμα μία Αμερικανίδα που χτύπησε στο δεξί της μπράτσο τατουάζ με την υπογραφή του Τούρκου σέντερ, με αποτέλεσμα να της απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα!

Η Μαρτίνα έχει ταξιδιωτικό σάιτ και σκόπευε να ταξιδέψει στην Τουρκία προκειμένου να κάνει αφιέρωμα στην χώρα, ωστόσο αυτό δεν της επιτράπηκε λόγω των φωτογραφιών (με την υπογραφή του Κάντερ) που έχει αναρτήσει στα social media και των επικριτικών σχολίων που έχει κάνει για τον Ταγίπ Ερντογάν. Απευθύνθηκε λοιπόν στον Κάντερ για βοήθεια, με αποτέλεσμα ο σέντερ των Σέλτικς να δημοσιοποιήσει την συνομιλία τους στο Instagram.

" Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό. Έκανε τατουάζ την υπογραφή μου στο χέρι της και τώρα δεν μπορεί να πάει στην Τουρκία. Λυπάμαι άνθρωποι", ήταν το σχόλιο του Κάντερ, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια δηλωμένος εχθρός του Τούρκου πρωθυπουργού , εκφράζοντας με κάθε τρόπο την αντίθεσή του μέσω των social media.


Photo credits: AP Photo/David Zalubowski
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ