ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλωσαν το Τορόντο οι Πέλικανς!

New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) drives to the basket in the second half of an NBA basketball game against the Phoenix Suns in New Orleans, Saturday, Nov. 10, 2018. The Pelicans won 119-99. (AP Photo/Gerald Herbert)
AP Photo/Gerald Herbert AP PHOTO/GERALD HERBERT

Με τον Άντονι Ντέιβις να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια, οι Πέλικανς κέρδισαν με 126-110 τους Ράπτορς μέσα στο Τορόντο, υποχρεώνοντάς τους στην 1η φετινή εντός έδρας ήττα τους.

Οι Πέλικανς βρίσκουν σταδιακά ρυθμό και το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, αλώνοντας την έδρας της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, των Ράπτορς! "Χτυπώντας" συνεχώς τους Καναδούς στο "ζωγραφιστό", όπου σημείωσαν 72 πόντους (!), οι Πέλικανς επιβλήθηκαν με 126-110 των Ράπτορς μέσα στο Τορόντο, σημειώνοντας την 3η σερί νίκη τους. Αυτή ήταν η 1η εντός έδρας ήττα των Ράπτορς φέτος, που πλέον έχουν ρεκόρ 12-2.

Ο Άντονι Ντέιβις κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 25 πόντους, 20 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κοψίματα. Πρώτος σκόρερ των Πέλικανς πάντως ήταν ο Ετουάν Μουρ με 30 πόντους, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να προσθέτει 29 πόντους και 14 ασίστ και τον Τζούλιους Ραντλ 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Ράπτορς, ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 22 πόντους, ο Κουάι Λέοναρντ 20 πόντους και ο Σερτζ Ιμπάκα 19 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Κάιλ Λόουρι έμεινε στους 4 πόντους με 11 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Άλωσαν το Τορόντο οι Πέλικανς!

Άλωσαν το Τορόντο οι Πέλικανς!

AP Photo/Gerald Herbert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ