NBA

Το All Star Weekend του ΝΒΑ στο Facebook Messenger & Viber του SPORT 24

Το All Star Weekend του ΝΒΑ στο Facebook Messenger & Viber του SPORT 24

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο ΛεΜπρον Τζέιμς και όλα τα αστέρια του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ θα δώσουν λάμψη σε ένα ακόμα σπουδαίο All Star Game! Το SPORT 24 και ο απεσταλμένος στις ΗΠΑ, Χάρης Σταύρου, θα μεταφέρει όλο το κλίμα από το φαντασμαγορικό σόου και μέσα από το Facebook Messenger και το Viber!

Από το βράδυ της Πέμπτης (14/2) έως το μεσημέρι της Δευτέρας (18/2) το SPORT 24 με τον Χάρη Σταύρου θα βρίσκεται στην Σάρλοτ και θα σας μεταφέρει τα πάντα εντός και εκτός παρκέ.

Μάθε τα πάντα και ενημερώσου για το φετινό All Star Weekend και τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσα από όποια social media πλατφόρμα του SPORT 24 που θα επιλέξεις:

-Facebook Messenger: Όσοι είναι γραμμένοι στις ειδήσεις ΝΒΑ του Facebook Messenger του SPORT 24 θα ενημερώνονται πρώτοι για ό,τι συμβαίνει στο εντυπωσιακό μπασκετικό event της χρονιάς. Συγκεκριμένα, θα λαμβάνουν τις ειδήσεις και όσα πρέπει να ξέρουν από τον μαγικό κόσμο του All Star Game.

- Viber : Φωτογραφίες, βίντεο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών θα μεταφέρουν τον παλμό από την Σάρλοτ των ΗΠΑ.

-ΜVP και ο λογαριασμός του ο λογαριασμός του Sport24.gr στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσετε για να νιώσετε ότι βρίσκεστε κι εσείς εκεί που θα χτυπά η καρδιά του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ακολουθήστε το SPORT24 στα social media για να μην χάσετε στιγμή από το All Star Weekend, με πρωταγωνιστή τον δικό μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

*Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑ All-Star Weekend 2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με το NBA All-Star Game 2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

AP Photo/Alex Gallardo

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ