NBA

Στo All-Star Weekend της Σάρλοτ ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι

 EUROLEAGUE / MEDIA DAY ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / MEDIA DAY ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις ΗΠΑ θα ταξιδέψει ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι του Ολυμπιακού, για να δείξει το ταλέντο του στο καμπ του Basketball Without Borders που θα γίνει στη Σάρλοτ στη διάρκεια του NBA All-Star Weekend 2019.

Το όνομά του βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στις σημειώσεις των σκάουτ του ΝΒΑ και πλέον ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι αρχίζει να απασχολεί ιδιαιτέρως τις ομάδες της κορυφαίας μπασκετικής Λίγκας του κόσμου. Ο 17χρονος αθλητής του Ολυμπιακού κλήθηκε στο καμπ του Basketball Withour Borders που θα γίνει στη Σάρλοτ στη διάρκεια του NBA All-Star Weekend, μαζί με ακόμη 62 ταλέντα (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 16-18 ετών από 31 χώρες της Γης.

Ανάμεσα στα ονόματα βρίσκουμε και εκείνο του Ντένι Αβντίγια της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ξεχωρίζουν οι Αμάρ Σιλά (Σενεγάλη - Ρεάλ Μαδρίτης), Κίλιαν Χέις (Γαλλία), Καλίφα Ντιοπ (Σενεγάλη), Ματέι Ρούνταν (Κροατία). Ο Ποκουσέβσκι είναι ο μοναδικός seven-footer, ο ψηλότερος από τα αγόρια που κλήθηκαν, ενώ οι προπονήσεις θα καλυφθούν ζωντανά μέσω Facebook σε αυτόν και σε αυτόν τον σύνδεσμο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ