NBA

O Ντόνοβαν Μίτσελ έτοιμος για το Shaqtin' a Fool

O Ντόνοβαν Μίτσελ έτοιμος για το Shaqtin' a Fool
AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ επιχείρησε να πετάξει την μπάλα στο ταμπλό και να καρφώσει κατά την διάρκεια του Rising Stars Challenge. Και έκλεισε μια θέση στο Shaqtin' a Fool (VIDEO).

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ κατέκτησε το 2018 τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο Λος Αντζελες. Στην Σάρλοτ, πάντως, θα τον θυμούνται περισσότερο για την αποτυχημένη προσπάθεια που έκανε λίγο πριν από τη λήξη του Rising Stars Challenge . Πιθανότατα την πιο αστεία στιγμή της βραδιάς και βασική υποψήφια για το Shaqtin' a Fool του All-Star τριημέρου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

Ο σταρ της Γιούτα προσπάθησε να πετάξει την μπάλα στο ταμπλό και να καρφώσει ενώ βρισκόταν στο ανοιχτό γήπεδο, μόνο που δεν υπολόγισε καλά την πάσα. Η μπάλα πέρασε πάνω από το ταμπλό και προκάλεσε τα γέλια των υπολοίπων παικτών. Ίσως, βέβαια, να έφταιγε και η "άμυνα" του Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ στην συγκεκριμένη φάση...

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

Απολαύστε την προσπάθεια του Ντόνοβαν Μίτσελ:


Photo credits: AP Photo/Chuck Burton
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ