NBA

Ο Γιόκιτς και ο Βούτσεβιτς "έκαψαν" τους ρεπόρτερ του ΝΒΑ!

Ο Γιόκιτς και ο Βούτσεβιτς "έκαψαν" τους ρεπόρτερ του ΝΒΑ!
AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ένας ρεπόρτερ του ΝΒΑ προσπάθησε να αποσαφηνίσει πως προφέρεται το μικρό όνομα (Νίκολα ή Νικόλα) των Γιόκιτς και Βούτσεβιτς. Και μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο (VIDEO).

Στην Σάρλοτ βρίσκονται σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι παίκτες του ΝΒΑ αυτές τις ημέρες και επί την ευκαιρία ένας Αμερικανός ρεπόρτερ είπε να δώσει λύση σε ένα... αιώνιο δίλημμα: Το μικρό όνομα του Γιόκιτς και του Βούτσεβιτς προφέρεται Νίκολα ή Νικόλα; Ο περί ου ο λόγος ρώτησε λοιπόν και τους δύο. Και έλαβε δύο διαφορετικές απαντήσεις!

" Και οι δύο λεγόμαστε Νίκολα. Δεν είναι σίγουρα Νικόλα. Ξέρω ότι έχετε θέματα με τα ξένα ονόματα, αλλά είμαι στη λίγκα 11 χρόνια και πηγαίνω σε γήπεδα και λέω: «δεν είναι αυτό το όνομά μου»", είπε ο Βούτσεβιτς στον ρεπόρτερ, ο οποίος απευθύνθηκε με τη σειρά του στον Γιόκιτς, προκειμένου να επιβεβαιώσει αυτό που είπε ο σέντερ του Ορλάντο. Και ιδού τι άκουσε...

" Είναι Νικόλα. Νικόλα. Σας μπέρδεψε. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα επειδή όλοι το προφέρετε όπως θέλετε. Είναι ακριβώς το ίδιο όνομα πάντως. Απλά δεν με ενδιαφέρει να σας διορθώνω παιδιά"!

Photo credits: AP Photo/Phelan M. Ebenhack

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ