NBA

Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ εμφανίστηκε με κάλτσες... Αμπντούλ-Τζαμπάρ!

Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ εμφανίστηκε με κάλτσες... Αμπντούλ-Τζαμπάρ!

Προσπάθησε να... κρυφτεί, όμως ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ σχολιάστηκε για την επιλογή του να φορέσει κάλτσες των Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής στην Σάρλοτ (PHOTO).

Κάποιοι τον έχουν συνδυάσει με τους Μπακς, κάποιοι με τους Λέικερς. Έγραψε ιστορία και στο Μιλγουόκι και στο Λος Άντζελες, η πραγματικότητα όμως είναι πως ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ είναι ένας θρύλος του αθλήματος που δεν χρειάζεται να "φορέσει" οποιαδήποτε ταμπέλα. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται κοντά στους Μπακς, ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής εμφανίστηκε στην τελετή για την ανακοίνωση των 13 φιναλίστ του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame με μια μικρή έκπληξη.

Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ κάθισε στην θέση του και όταν σηκώθηκε λίγο το παντελόνι του, εμφανίστηκαν οι εκπληκτικές κάλτσες που φέρουν την φιγούρα του με τα χρώματα των Λος Άντζελες Λέικερς. Λίγοι πρόσεξαν την λεπτομέρεια, καθώς ο 71χρονος παλαίμαχος σέντερ καθόταν ακριβώς πίσω από τον παρουσιαστή της εκδήλωσης, ωστόσο τα χρώματα ήταν πολύ έντονα για να "ξεφύγουν" απ' όλους.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑ All-Star Weekend 2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με το NBA All-Star Game 2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ