NBA

Ντέιβις: "Οι Σέλτικς είναι στη λίστα μου"

New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) during the first half of an NBA basketball game in New Orleans, Thursday, Feb. 14, 2019. (AP Photo/Tyler Kaufman)
New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) during the first half of an NBA basketball game in New Orleans, Thursday, Feb. 14, 2019. (AP Photo/Tyler Kaufman) AP

Κανονικά στη λίστα με τους πιθανούς προορισμούς του Άντονι Ντέιβις για το προσεχές καλοκαίρι βρίσκονται οι Σέλτικς.

Ο Άντονι Ντέιβις αποτελεί το πιο "καυτό" όνομα που θα μείνει ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι και η κουβέντα για το μέλλον του έχει ήδη "φουντώσει", με τον ίδιο να δηλώνει στο πλαίσιο του All Star Weekend ότι βρίσκονται στη λίστα του οι Μπόστον Σέλτικς.

Η σχέση του με τους Πέλικανς έχει έρθει σε οριστική ρήξη και ο 25χρονος το προσεχές καλοκαίρι θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Ο Ντέιβις διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να μην σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει στους Σέλτικς, ενώ επισήμανε ότι "πρώτα θα δει ποιες ομάδες θα ενδιαφερθούν και στη συνέχεια θα αποφασίσει σε ποια θα υπογράψει".

Παράλληλα τόνισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη φετινή χρονιά με τους Πέλικανς, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που ενδεχομένως να τον αποκτήσουν είναι οι Λέικερς, οι Νικς, οι Κλίπερς, αλλά και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικάόλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

Photocredits: AP/Tyler Kaufman

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ