NBA

NBA All-Star Game: Έτσι έχασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το βραβείο του MVP

NBA All-Star Game: Έτσι έχασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το βραβείο του MVP

Για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε κοντά στο βραβείο του MVP, στο τέλος όμως το πήρε κάποιος άλλος (VIDEO).

Το 2017 του το "έκλεψε" ο Άντονι Ντέιβις. Φέτος ο Κέβιν Ντουράντ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε πολύ κοντά στο βραβείο του MVP σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, και τις δύο όμως δεν ήπιε νερό. Ο λόγος; Η ομάδα του ηττήθηκε . Κι όμως, στο All-Star Game της Σάρλοτ ο "Greek Freak" βρέθηκε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Επί 30 και πλέον λεπτά ουσιαστικά το κρατούσε στα χέρια του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΑΡΛΟΤ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Μέχρι το 29' ο 24χρονος φόργουορντ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 25 πόντους και ουκ ολίγες εντυπωσιακές φάσεις και την Team Giannis μπροστά στο σκορ με 118-99. Κάπου εκεί όμως ανατράπηκαν τα πάντα. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έβαλε ξανά την Team LeBron στο παιχνίδι με απανωτά τρίποντα και -με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάθεται την περισσότερη ώρα στον πάγκο- η ολική επαναφορά δεν άργησε να γίνει.

Στο 34' η Team LeBron ισοφάρισε με τρίποντο (ποιου άλλου;) του Λίλαρντ 124-124 και από εκεί πέρα πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Γιατί όμως τελικά πήρε το βραβείο του MVP (το δεύτερο στην καριέρα του) ο Κέβιν Ντουράντ; Πολύ απλά διότι αυτός "καθάρισε" το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, όταν είχε 11 πόντους με 3/3 τρίποντα, 1/1 δίποντο και 1 κόψιμο στα τελευταία 6'43'', όταν μπήκε στο γήπεδο -ταυτόχρονα με τον Αντετοκούνμπο- και το σκορ ήταν ακόμα στο καλάθι (155-153).

Ο Γιάννης έκανε κι αυτός ό,τι μπορούσε για να επιστρέψει η ομάδα του στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά στο τέλος το βραβείο του MVP το πήρε ο πιο... clutch. Και αυτός ήταν ο Κέβιν Ντουράντ.

Η σύγκριση Γιάννη - K.D. στα τελευταία 6'43'':

Αντετοκούνμπο

Vs

Ντουράντ

9

Πόντοι

11

3/4

Δίποντα

1/1

1/2

Τρίποντα

3/3

-

Βολές

-

3

Ριμπάουντ

3

1

Ασίστ

-

1

Λάθη

-

-

Κλεψίματα

-

-

Τάπες

1

6'43''

Χρόνος

6'43''

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο:


Photo credits: AP Photo/Gerry Broome
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ