NBA

Η κόντρα των Γουέστμπρουκ - Εμπίντ καλά κρατεί

Η κόντρα των Γουέστμπρουκ - Εμπίντ καλά κρατεί
AP PHOTO/MICHAEL PEREZ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Τζοέλ Εμπίντ δεν ενθουσιάζονται με την προοπτική να παίξουν συμπαίκτες στο αποψινό All-Star Game. Και ειδικά ο πρώτος δεν το κρύβει (VIDEOS).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σκάρωσαν ολόκληρη... ανταλλαγή προκειμένου να φέρουν πιο κοντά τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τον Τζοελ Εμπίντ. Ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα Σίτι δεν φαίνεται πάντως ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την συνύπαρξή του με τον σέντερ των 76ερς στην "Team Giannis" ενόψει του αποψινού All-Star Game (18/2, 03:00).

Όταν κάποιος τον ρώτησε στη συνέντευξη Τύπου εάν μπορεί να τα πάει καλά με τον Καμερουνέζο σέντερ για ένα βράδυ, ο Γουέστμπρουκ απέφυγε να απαντήσει. " Επόμενη ερώτηση, πρωταθλητή", αποκρίθηκε ο Γουέστμπρουκ, ο οποίος δεν έχει καλή σχέση με τον Εμπίντ από ένα περσινό παιχνίδι μεταξύ της Θάντερ και των 76ερς. Η κόντρα τους συνεχίστηκε όμως και στα δύο φετινά ματς των δύο ομάδων.

Στο πρώτο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ο Εμπίντ κάρφωσε μπροστά στον Γουέστμπρουκ και η κίνηση που έκανε στη συνέχεια (τον κοίταξε... επίμονα) δεν άρεσε στον άσο της Οκλαχόμα Σίτι, που έπραξε αναλόγως μετά τη νίκη της ομάδας του. Η ένταση κορυφώθηκε πάντως στη δεύτερη φετινή συνάντησή τους, με τον Γουέστμπρουκ να γίνεται έξω φρενών έπειτα από ένα φάουλ του Καμερουνέζου.

Ο Γουέστμπρουκ δεν ήταν ο μόνος που ρωτήθηκε για την κόντρα τους. Ο Εμπίντ ήταν απλά πιο διπλωματικός στην απάντηση που έδωσε... " Δεν με ενδιαφέρει. Για μένα η όλη φάση είναι διασκεδαστική. Ποιος νοιάζεται; Είμαι πρόθυμος να κάνω οτιδήποτε, αλλά όταν βγούμε στο γήπεδο ως συμπαίκτες, δεν με ενδιαφέρει. Δεν τον συμπαθώ. Δεν συμπαθώ κανέναν. Αλλά εφόσον είμαστε στην ίδια ομάδα, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ", είπε ο Εμπίντ.

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

Δείτε τι είπαν οι δύο σούπερ σταρ για την συνύπαρξή τους στην ομάδα του Γιάννη:



Photo credits: AP Photo/Michael Perez
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ