NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το emoji του για το All Star Game είναι ένα στεφάνι από κλαδί ελιάς!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το emoji του για το All Star Game είναι ένα στεφάνι από κλαδί ελιάς!
AP PHOTO/LM OTERO

To NBA αποκάλυψε τα emojis των παικτών που θα πάρουν μέρος στο All Star Game, με αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στεφάνι από κλαδί ελιάς, το οποίο δινόταν στους ολυμπιονίκες στους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας!

Το ΝΒΑ αποφάσισε να δώσει άρωμα Ελλάδας και Ολυμπιακών Αγώνων στο All Star Game! Η κορυφαία λίγκα του κόσμου έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μπροστά είναι, αφού αποκάλυψε τα emojis που θα συνοδεύουν τα ονόματα των 24 παικτών που θα πάρουν μέρος στο All Star Game, με αυτό του Γιάννη να είναι ένας κότινος!

Τι είναι όμως ο κότινος; Το στεφάνι από κλαδί ελιάς με το οποίο στεφάνωναν τον νικητή στους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας! Κοινώς, το ΝΒΑ αποφάσισε να τιμήσει με τον πλέον ελληνικό τρόπο τον Γιάννη!

Ενδιαφέρον βέβαια έχουν και τα emojis των άλλων All Star. Ο Στεφ Κάρι λοιπόν θα έχει για emoji ένα καπέλο μάγειρα (επειδή ένα από τα παρατσούκλια του είναι "Σεφ Κάρι"!), ο Νίκολα Γιόκιτς έναν καπέλο τζόκερ (αφού αυτό είναι το παρατσούκλι του, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ένα παπιγιόν (λόγω των ενδυματολογικών του προτιμήσεων), ο Άντονι Ντέιβις ένα... φρύδι (επειδή το παρατσούκλι του είναι "Brow" δηλαδή... Φρυδάς) και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ένα αστέρι σαν αυτά που βάζουν στο Χόλιγουντ!

Δείτε όλα τα emojis των παικτών:

AP Photo/LM Otero



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ