NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σκέφτεται τον διαγωνισμό καρφωμάτων του 2020!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σκέφτεται τον διαγωνισμό καρφωμάτων του 2020!
AP PHOTO/BOB DONNAN, POOL

Μία συνεργασία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Στέφεν Κάρι έβαλε τον "Greek Freak" σε σκέψεις αναφορικά με τον διαγωνισμό καρφωμάτων του 2020, επηρεάζοντας παράλληλα και τον Ντόνοβαν Μίτσελ (VIDEO & PHOTO)!

Η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε διαγωνισμό καρφωμάτων του ΝΒΑ ήταν το 2015 και δεν πήγε και τόσο καλά. Ο 20χρονος, τότε, Γιάννης συγκέντρωσε συνολικά 65 πόντους για τα δύο καρφώματα που επιχείρησε στον πρώτο γύρο και τερμάτισε τελευταίος, πίσω από τους Ζακ ΛαΒίν, Βίκτορ Ολαντίπο και Μέισον Πλάμλι. Τέσσερα χρόνια αργότερα, πάντως, σκέφτεται να κάνει και μία δεύτερη προσπάθεια!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΑΡΛΟΤ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Με αφορμή ένα εντυπωσιακό alley-oop κάρφωμα που έκανε ύστερα από σκαστή πάσα του Στέφεν Κάρι στο All-Star Game , ο "Greek Freak" έγραψε στον προσωπικό τουλογαριασμό στο Twitter, καλώντας παράλληλα τους followers να ψηφίσουν: " Στον διαγωνισμό καρφωμάτων την επόμενη χρονιά; Ναι ή όχι;".

Μάλιστα, λίγο αργότερα κάτι ανάλογο είπε και ο Ντόνοβαν Μίτσελ μέσω δικού του tweet! " Εάν κατέβεις εσύ, είμαι κι εγώ μέσα", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κάτοχος του διαγωνισμού καρφωμάτων του 2018...

Θυμηθείτε τι έκανε ο Γιάννης πριν από τέσσερα χρόνια στη Νέα Υόρκη:

Δείτε τι πόσταρε στο Twitter ο "Greek Freak" και την απάντηση του Μίτσελ:



Photo credits: AP Photo/Bob Donnan, Pool
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ