NBA

Η μαμά Κάρι βάζει σουτ από το κέντρο του γηπέδου!

Η μαμά Κάρι βάζει σουτ από το κέντρο του γηπέδου!

Ο Στέφεν Κάρι και ο πατέρας του (Ντελ) δεν είναι οι μόνοι στην οικογένεια που βάζουν σουτ από το κέντρο. Στην λίστα προστέθηκε και η Σόνια Κάρι, μητέρα του Στεφ (VIDEO)!

Η οικογένεια Κάρι έχει τα... σουτ από το κέντρο στα γονίδια της. Προφανώς αυτό ισχύει ακόμα και για την μητέρα του Στέφεν Κάρι, Σόνια, η οποία έβαλε ένα απίθανο σουτ από το κέντρο του γηπέδου κατά την διάρκεια εκδήλωσης που έγινε την Παρασκευή (15/2) στο περιθώριο του All-Star Game της Σάρλοτ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

Ο Στέφεν Κάρι είναι γέννημα θρέμμα της Σάρλοτ, οπότε το φετινό All-Star Weekend είναι ιδιαίτερο για αυτόν και την οικογένειά του, η οποία διοργάνωσε μία εκδήλωση κατά την οποία όλα τα μέλη χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έκαναν διαγωνισμό σουτ. Ποιοι ήταν οι συμμετέχοντες; Ο Στεφ και η σύζυγός του, Αγιέσα αποτέλεσαν την πρώτη ομάδα, οι Σεθ Κάρι και η αρραβωνιαστικιά του Κάλι Ρίβερς (κόρη του προπονητή των Κλίπερς) την δεύτερη, ο Ντέιμιον Λι και η σύζυγός του (και αδερφή των Κάρι) Σιντέλ την τρίτη και το ζεύγος Ντελ - Σόνια Κάρι την τέταρτη.

Με το σουτ της Σόνια Κάρι η τέταρτη ομάδα πήρε τη νίκη και ο Στέφεν Κάρι είπε μετά το τέλος του διαγωνισμού: " Αμφιβάλλω για το αν θα την καλέσουν στον διαγωνισμό τριπόντων αλλά ίσως κάτι άλλο γίνει το Σάββατο".

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

Δείτε το σουτ που έβαλε η Σόνια Κάρι σε εκδήλωση για το All-Star Game:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ