NBA

Αποθέωση για τον Μάικλ Τζόρνταν στη Σάρλοτ

Αποθέωση για τον Μάικλ Τζόρνταν στη Σάρλοτ

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Μάικλ Τζόρνταν γνώρισε την αποθέωση στην Σάρλοτ, στο δικό του NBA All-Star Game, στη δική του πόλη (VIDEO).

Εγραψε τη δική του ιστορία στο μπάσκετ, στον παγκόσμιο αθλητισμό γενικότερα και συνεχίζει να την γράφει με τον δικό του ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την οριστική του αποχώρηση από τα παρκέ. Ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε τα πάντα για να οργανωθεί στην πόλη του το NBA All-Star Weekend 2019 και το βράδυ της Κυριακής (18/2) έζησε μία από τις πιο όμορφες βραδιές της ζωής του.

ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

Ο "AIR", ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς και θρύλος του Νορθ Καρολάινα, έκανε την εμφάνισή του ανήμερα των 56ων γενεθλίων του και το Spectrum Center για να παραδώσει την σκυτάλη στον Πρόεδρο των Μπουλς, Μάικλ Ρέινσντορφ, αφού το επόμενο All Star Game θα διεξαχθεί στο Σικάγο. Την πόλη δηλαδή που τον λάτρεψε σαν Θεό, με τον γιο του (ιδιοκτήτη των Μπουλς όταν ο Τζόρνταν μεσουρανούσε), Τζέρι Ρέινσντορφ να παραλαμβάνει την μπάλα, σε μία σκηνή γεμάτη συμβολισμούς.

Το κοινό της Σάρλοτ βέβαια δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορο, χαρίζοντας στον Τζόρνταν το πιο ζεστο χειροκρότημα. Θεατές, αθλητές, προπονητές, όλοι ανατρίχιασαν με την αποθέωση για τον άνθρωπο που εκτόξευσε το άθλημα σε επίπεδα που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ