NBA

Απίστευτο: Ο Κάρι με το ίδιο μπουφάν το 1992 και σήμερα!

Golden State Warriors guard Stephen Curry reacts after scoring a 3-point basket during the second half of an NBA basketball game against the Sacramento Kings, Saturday, Jan. 5, 2019, in Sacramento, Calif. The Warriors won 127-123. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Στέφεν Κάρι εμφανίστηκε στο Spectrum Center της Σάρλοτ με το ίδιο (σχέδιο) μπουφάν που φορούσε και στο All-Star Game του 1992 στο Ορλάντο (PHOTO)!

Ο Στέφεν Κάρι ήταν τεσσάρων ετών όταν είδε από κοντά τον πατέρα του, Ντελ, να παίρνει μέρος για πρώτη φορά στον διαγωνισμό τρίποντων του Ορλάντο. Η επιστροφή του All-Star Weekend στην Σάρλοτ, την γενέτειρά του, μάλλον τον έκανε συναισθηματικό. Είχε λοιπόν μία ιδέα. Φόρεσε το ίδιο μπουφάν που είχε και σε ηλικία τεσσάρων ετών! Το ίδιο σχέδιο, τουλάχιστον...

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ εμφανίστηκε να κάθεται στο Spectrum Center με ακριβώς το ίδιο μπουφάν που είχε και σε μία φωτογραφία που είχε βγάλει το 1992 στα πόδια του πατέρα του. Άλλο μέγεθος, βέβαια, και άλλη μάρκα (αφού είναι πλέον... παιδί της Under Armour και όχι της Nike). Αλλά ακριβώς το ίδιο σχέδιο...

Photo credits: AP Photo/Rich Pedroncelli

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ