NBA

Αμπντούλ-Τζαμπάρ για Γιάννη: "Δεν ξέρω αν έχει πλησιάσει το ταβάνι του"

Αμπντούλ-Τζαμπάρ για Γιάννη: "Δεν ξέρω αν έχει πλησιάσει το ταβάνι του"

Εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο θρυλικός Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ αποθέωσε τον Greek Freak και μίλησε για το στοιχείο που τον κάνει πραγματικά ξεχωριστό στο ΝΒΑ.

Αγώνας στην Ευρώπη; Είναι εκεί. NBA All-Star Weekend; Είναι εκεί. Hall of Fame; Είναι και εκεί. Ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ διανύει το 71ο έτος της ηλικίας του, είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Λίγκας και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε αυτή. Ήταν παρόντας και στην ανακοίνωση των 13 φιναλίστ για την κλάση του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame 2019, χειροκρότησε όσους θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο Πάνθεον και στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

Ήταν αδύνατο η συζήτηση να μη φτάσει στους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις της τρέχουσας περιόδου. Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ απολαμβάνει την ομάδα με την οποία μεγαλούργησε πριν από μερικές δεκαετίες (κι ας εμφανίστηκε με κάλτσες... Λος Άντζελες Λέικερς) και υποστηρίζει πως έχει εκπλαγεί από την τρομερή και ταυτόχρονα ραγδαία βελτίωση του Greek Freak.

" Οι Μπακς έκαναν σπουδαία δουλειά με τον Γιάννη, του έμαθαν τι είναι το ΝΒΑ, τον δίδαξαν και του έδωσαν χρόνο και τώρα είναι φανταστικός" εξήγησε ο θρυλικός σέντερ των Μπακς και των Λέικερς και συνέχισε λέγοντας πως: " Έχει τρομερή ιστορία πίσω του, έμαθε το παιχνίδι σε ένα μικρό γυμναστήριο στην Αθήνα, ήρθε εδώ και εξελίχθηκε σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, σπουδαία ιστορία πραγματικά. Δεν ξέρω αν έχει πλησιάσει το ταβάνι του, θα πρέπει νομίζω να ρωτήσετε τον ίδιο. Μόνο αυτός ξέρει. Έχει αυτό το τρομερό κίνητρο, που ελάχιστοι παίκτες είχαν και έχουν".

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑ All-Star Weekend 2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με το NBA All-Star Game 2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ