NBA

Άλεν Άιβερσον: "Θέλω ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να πάει στο Γκόλντεν Στέιτ"

Former 76ers' Allen Iverson looks on during the first half in Game 2 of a first-round NBA basketball playoff series against the Brooklyn Nets, Monday, April 15, 2019, in Philadelphia. 76ers won 145-123. (AP Photo/Chris Szagola)
Former 76ers' Allen Iverson looks on during the first half in Game 2 of a first-round NBA basketball playoff series against the Brooklyn Nets, Monday, April 15, 2019, in Philadelphia. 76ers won 145-123. (AP Photo/Chris Szagola) AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Άλεν Άιβερσον εξέφρασε την επιθυμία να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στο πλευρό του Στεφ Κάρι και του Κλέι Τόμπσον.

Παρά το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε πριν από μερικές ημέρες ότι δεν πρόκειται να φύγει από το Μιλγουόκι, ο Άλεν Άιβερσον κάνει όνειρα... αλλαγής περιβάλλοντος για τον Greek Freak.

Ο "Answer" συμμετείχε στην εκπομπή των Ματ Μπαρνς και Στέφεν Τζάκσον, όπου είπε -μεταξύ άλλων- πως "λατρεύω τον τρόπο που παίζει". Το σημαντικότερο βέβαια όσων ανέφερε είναι πως θέλει να τον δει να μετακομίζει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, για να παίξει στο πλευρό του Στεφ Κάρι και του Κλέι Τόμπσον. "Εκεί θέλω να πάει, στο Γκόλντεν Στέιτ. Θα ήταν υπέροχο να τον δω να πηγαίνει εκεί, θέλω να πάει εκεί" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλεν Άιβερσον, ο οποίος ονειρεύεται μία νέα superteam στο ΝΒΑ.

AP Photo/Chris Szagola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ