ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακάθεκτος ο Ντόντσιτς, νίκη οι Μάβερικς

Chicago Bulls forward Chandler Hutchison (15) defends against Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) during the first half of an NBA basketball game in Dallas, Monday, Oct. 22, 2018. (AP Photo/Michael Ainsworth)
AP Photo/Michael Ainsworth AP PHOTO/MICHAEL AINSWORTH

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να πραγματοποιεί ακόμα μία ώριμη εμφάνιση, οι Μάβερικς επιβλήθηκαν με 115-109 των Μπουλς στο Ντάλας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει να παίζει στο δικό του τέμπο και να εντυπωσιάζει με την ωριμότητά του. Ο Σλοβένος γκαρντ πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, οδηγώντας το Ντάλας στη νίκη επί των Μπουλς με 115-109 και να ανεβάζουν το ρεκόρ τους στο 2-1. Οι Μπουλς από την πλευρά τους εξακολουθούν να μετράνε μόνο ήττες έπειτα από 3 αγώνες.

Ο Ντόντσιτς έκανε ζημιά με το μέσα-έξω παιχνίδι του, ενώ ήταν και αυτός που σφράγισε τη νίκη του Ντάλας, όταν με 20 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε έκλεψε την μπάλα και με λέι-απ έκανε το σκορ 113-106. Τελικά, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 19 πόντους με 7/14 σουτ, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής, σε μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση.

Ο Ουέσλι Μάθιους με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν να προσθέτει 18 πόντους και 16 ριμπάουντ. Για τους Μπουλς, ο Ζακ ΛαΒίν είχε 34 πόντους (21 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να χάσει σουτ), με τον Τζαμπάρι Πάρκερ να προσθέτει 20 πόντυς και τον Τζάστιν Χόλιντεϊ 16 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ακάθεκτος ο Ντόντσιτς, νίκη οι Μάβερικς
Ακάθεκτος ο Ντόντσιτς, νίκη οι Μάβερικς

AP Photo/Michael Ainsworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ