ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, έκαναν το... καθήκον τους στο Σακραμέντο

Toronto Raptors forward Kawhi Leonard, left, talks with teammate Toronto Raptors forward Pascal Siakam during the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings, Wednesday, Nov. 7, 2018, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Οι Ράπτορς πέρασα και από το Σακραμέντο, επικράτησαν στο... ρελαντί με 114-105 των Κινγκς και παρέμειναν στην κορυφή της Ανατολής.

Το Τορόντο συνεχίζει την... προέλασή του σε Ανατολή και Δύση. Οι Ράπτορς επιβλήθηκαν με 114-105 των Κινγκς στο Σακραμέντο και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 11-1, παραμένοντας μόνοι-πρώτοι στην κορυφή της Ανατολής. Οι Κινγκς έχουν πλέον ρεκόρ 6-5.

Οι Ράπτορς ξέφυγαν με 64-51 στο πρώτο ημίχρονο και έκτοτε δεν κοίταξαν ποτέ πίσω, συντηρώντας με σχετική άνεση μία διψήφια διαφορά μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Κουάι Λέοναρντ με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να προσθέτει 21 πόντους και τον Κάιλ Λόουρι 16 πόντους και 8 ασίστ.

Για τους Κινγκς, ο Μπάντι Χιλντ και ο Γουίλι Κόλει-Στάιν είχαν από 24 πόντους και ο ΝτιΆρον Φοξ 20 πόντους. Ο Κώστας Κουφός ήρθε από τον πάγκο και είχε 2 πόντους με 1/6 δίποντα και 4 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, έκαναν το... καθήκον τους στο Σακραμέντο
Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, έκαναν το... καθήκον τους στο Σακραμέντο

AP Photo/Rich Pedroncelli

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ