NBA

Αϊζάια Τόμας: "Θα μπορούσα να είχα βοηθήσει τους Κλιπερς"

Αϊζάια Τόμας: "Θα μπορούσα να είχα βοηθήσει τους Κλιπερς"
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Αϊζάια Τόμας πανηγύρισε την νίκη των Νάγκετς επί των Κλίπερς (111-98), καθώς αισθάνεται ιδιαίτερη πικρία για τον τρόπο που τον χειρίστηκε η ομάδα του Λος Άντζελες τον περασμένο Φλεβάρη.

Οι Νάγκετς νίκησαν τους Κλίπερς 111-98 και έστειλαν την σειρά στο Game 7. Πέραν από τους παίκτες των Νάγκετς χαρούμενος για την νίκη της ομάδας του Μάικ Μαλόουν ήταν και ο Αϊζάια Τόμας.

Ο λόγος που ο Τόμας πανηγύρισε την νίκη του Ντένβερ είναι γιατί έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Φεβρουάριο από τους Κλίπερς, τρεις μέρες αφότου έγινε ανταλλαγή από τους Γουίζαρντς στην ομάδα του Λ.Α, αφού ο Ντοκ Ρίβερς προτίμησε να έχει στο ρόστερ του τον Ρέτζι Τζάκσον αντί του Τόμας.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος αριστερόχειρας γκαρντ ανέβασε κάποια tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στα οποία δήλωσε όταν χτύπησε η κόρνα της λήξης δήλωσε: " Ο Θεός είναι μεγάλος".

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί καθώς συνέχισε τον σχολιασμό για την ήττα των Κλίπερς λέγοντας: " Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ήμουν χρήσιμος για τους Κλίπερς τώρα! Ωστόσο, ας συνεχίσω την δουλειά. Θα στοιχημάτιζα στο Ντένβερ να κερδίσει το 7ο παιχνίδι".

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ