NBA

Αϊζάια Τόμας: "GOAT ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ, θα τον ξεπεράσει ο ΛεΜπρόν"

Former Detroit Pistons guard Isiah Thomas waves to the crowd during halftime of an NBA basketball game between the Detroit Pistons and the Los Angeles Lakers, Wednesday, Feb. 8, 2017, in Auburn Hills, Mich. Thomas was honored at halftime as part of the team's ongoing celebration of its years at The Palace. (AP Photo/Carlos Osorio)
Former Detroit Pistons guard Isiah Thomas waves to the crowd during halftime of an NBA basketball game between the Detroit Pistons and the Los Angeles Lakers, Wednesday, Feb. 8, 2017, in Auburn Hills, Mich. Thomas was honored at halftime as part of the team's ongoing celebration of its years at The Palace. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Αϊζάια Τόμας δήλωσε ότι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών είναι ο Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ, αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα τον ξεπεράσει όταν τελειώσει την καριέρα του.

Ο Αϊζάια Τόμας είναι ξεκάθαρος: Στα δικά του μάτια, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών παραμένει ο Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ. Έστω για λίγο ακόμα.

Ο θρύλος των Πίστονς παραχώρησε συνέντευξη στο "Sports Illustrated" και όταν η κουβέντα πήγε στον GOAT (Greatest of All Tme), ήταν ξεκάθαρος: " Για ώρα, ο Καρίμ Αμντουλ-Τζαμπάρ είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Όταν όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ολοκληρώσει την καριέρα του, τότε θα είναι αυτός ο κορυφαίος".

Ο Τόμας μάλιστα είχε και επιχειρήματα υπέρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς: " Θαυμάζω την ακόρεστη όρεξή του να βρίσκεται και να μένει στην κορυφή. Δεν έχω ξαναδεί παίκτη να είναι τόσο κυρίαρχος σε τόσες στατιστικές κατηγορίες. Έχουμε δει παίκτες να κυριαρχούν σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, αλλά όχι όπως το κάνει αυτός και το κάνει μάλιστα χωρίς να αποτύχει εδώ και 17 χρόνια".

Στα μάτια του κόσμου η απόφαση του Τόμας να χρίσει κορυφαίο τον Αμντούλ-Τζαμπάρ και δεύτερο (προσωρινά) τον ΛεΜπρόν δεν είναι βέβαια τίποτα άλλο από το να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά στην κόντρα του με τον Μάικλ Τζόρνταν, η οποία ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά την προβολή του " The Last Dance". Από την άλλη πλευρά βέβαια, κάποιος άλλος μπορεί απλώς να υποστηρίξει ότι ο Τόμας απλώς είπε την άποψή του.

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ