NBA

Αγωνία στη Νέα Ορλεάνη, πονάει στο γόνατο ο Ζάιον Γουίλιαμσον

New Orleans Pelicans forward Zion Williamson (1) in the first half of a preseason NBA basketball game against the Utah Jazz in New Orleans, Friday, Oct. 11, 2019. (AP Photo/Tyler Kaufman)
New Orleans Pelicans forward Zion Williamson (1) in the first half of a preseason NBA basketball game against the Utah Jazz in New Orleans, Friday, Oct. 11, 2019. (AP Photo/Tyler Kaufman) AP

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον θα χάσει το ματς με τους Νικς και στη Νέα Ορλεάνη φοβούνται πως αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό στο γόνατο. Τις επόμενες ώρες τα νέα για τον αστέρα των Πέλικανς.

Ηταν το νούμερο 1 του NBA Draft 2019. Είναι ο άνθρωπος που πήρε τη σκυτάλη από τον Άντονι Ντέιβις, αυτός που στη Νέα Ορλεάνη θεωρούν ότι θα τους βοηθήσει να ανέβουν πολλά επίπεδα για να κάνουν κάποια στιγμή στο μέλλον πρωταθλητισμό. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον μπαίνει στο ΝΒΑ στα 19 του χρόνια με φιλοδοξία να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Λίγκας, προς το παρόν όμως ανησυχεί τους παράγοντες της ομάδας του που βλέπουν ότι το γόνατό του είναι ξανά καταπονημένο.

Ο εκρηκτικός φόργουορντ δεν θα παίξει στο τελευταίο ματς των Πέλικανς στην preseason, απέναντι στους Νικς στη Νέα Υόρκη, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να είναι αρκετά ξεκάθαρο. Πονάει στο γόνατο, το οποίο τον ταλαιπώρησε πέρυσι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, αλλά και στη διάρκεια του Summer League στο Λας Βέγκας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή την ώρα σε διαδικασία εξετάσεων για να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, ο Γουίλιαμσον δεν μένει εκτός για να ξεκουραστεί, αλλά γιατί μάλλον οι ενοχλήσεις είναι αποτέλεσμα κάποιου -έστω και μικρού- τραυματισμού.

Στα τέσσερα ματς της preseason που αγωνίστηκε, ο Γουίλιαμσον μέτρησε 23.3 πόντους (34/45 δίποντα και 22/32 βολές), 6.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 27.2 λεπτά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ