NBA

Άγριο "χώσιμο" του Λου Γουίλιαμς στον Κέντρικ Πέρκινς: "Σκάσε"

Los Angeles Clippers guard Lou Williams, reacts after they were called for a foul as Los Angeles Lakers forward Kyle Kuzma stands in the background during the second half of an NBA basketball game Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 112-103. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Clippers guard Lou Williams, reacts after they were called for a foul as Los Angeles Lakers forward Kyle Kuzma stands in the background during the second half of an NBA basketball game Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 112-103. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ενοχλημένος από σχόλιο του Κέντρικ Πέρκινς εναντίον του, ο Λου Γουίλιαμς των Λος Άντζελες Κλίπερς είπε στον παλαίμαχο σέντερ να σκάσει και να μην κρύβεται κάθε φορά που τον συναντάει.

Η απόφαση του Λου Γουίλιαμς να βγει από τη "φούσκα" της Disney World και να ταξιδέψει 700 χιλιόμετρα με προορισμό την Ατλάντα πριν επιστρέψει στο Ορλάντο, οδήγησε τον πολύπειρο σκόρερ σε καραντίνα δέκα ημερών και τους ανθρώπους των Κλίπερς σε βαθύ προβληματισμό καθώς δεν θα τον έχουν ετοιμοπόλεμο για τους δύο πρώτους αγώνες. Ο Γουίλιαμς κατηγορήθηκε για... καλοπέραση, επιμένει ωστόσο πως ένα οικογενειακό ζήτημα τον ανάγκασε να σπάσει τους κανόνες και πλέον εκφράζει και δημόσια την ενόχλησή του για σχόλια που γίνονται εναντίον του.

Ο παλαίμαχος σέντερ Κέντρικ Πέρκινς έγραψε στο Twitter πως " είναι ενοχλητικό να βλέπεις τον ρούκι Ζάιον Γουίλιαμσον να αντιδρά πιο ώριμα από έναν βετεράνο του ΝΒΑ σαν τον Λου Γουίλιαμς", με τον παίκτη των Κλίπερς να βλέπει αυτό το σχόλιο και να απαντά με αρκετή ένταση: " Είμαι 15 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και το χειρότερο που μπορείς να μου προσάψεις είναι ότι σταμάτησα για να αγοράσω φτερούγες κοτόπουλου εν μέσω πανδημίας. Σκάσε. Και σταμάτα να γελάς όταν με συναντάς, λέγοντάς μου πως το κάνεις επειδή έτσι είναι η τηλεόραση".

H απάντηση του Πέρκινς; " Είσαι πολύ μικρός. Κάνε τη δουλειά σου".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ