NBA

Αφοπλιστική απάντηση του Μίλιτσιτς στην ειρωνεία του Καρμέλο Άντονι

Minnesota Timberwolves' Darko Milicic of Serbia in the first half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 2, 2011 in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Minnesota Timberwolves' Darko Milicic of Serbia in the first half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 2, 2011 in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP

Ο Καρμέλο Άντονι έκανε ειρωνικό σχόλιο για τον Ντάρκο Μίλιτσιτς στη διάρκεια ενός Instagram Live, με τον άλλοτε ψηλό των Ντιτρόιτ Πίστονς να απαντάει με λόγια καρδιάς.

Στις 26 Ιουνίου 2003, οι Ντιτρόιτ Πίστονς σόκαραν τους πάντες, όταν -επιλέγοντας στο Νο2 του NBA Draft- επέλεξαν τον Ντάρκο Μίλιτσιτς. Απέρριψαν τον Καρμέλο Άντονι (Νο3), τον Κρις Μπος (Νο4) και τον Ντουέιν Γουέιντ (Νο5) για να επενδύσουν στο... θηρίο της Χέμοφαρμ. Δίχως αποτέλεσμα όμως, αφού ο ύψους 2μ13 σέντερ ουδέποτε κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Άντεξε για περίπου εννέα χρόνια στο ΝΒΑ, δίχως να έχει μεγάλο ρόλο ποτέ (έκλεισε με 6 πόντους και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο), πριν αποφασίσει να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Εν συνεχεία ασχολήθηκε με το kick boxing, δίχως όμως να βρει κι εκεί το... λιμάνι του. Μέχρι που, μετά από επτά χρόνια, ξαναπάτησε τα παρκέ, πριν από μερικούς μήνες για χάρη μιας μικρής σερβικής ομάδας, που βρίσκεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας.

Πολλοί τον έχουν ξεχάσει, μεταξύ αυτών κι ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος στη διάρκεια ενός Instagram Live που έκανε με τον Ντουέιν Γουέιντ έδειξε να μην θυμάται καν πώς λεγόταν ο παίκτης που βρέθηκε ψηλότερα από εκείνον στο Draft του 2003.

"Ο ποιος;" αποκρίθηκε ο πολύπειρος φόργουορντ όταν ο Ντουέιν Γουέιντ αναφέρθηκε στον "Ντάρκο". Η συγκεκριμένη... άγνοια έγινε viral, για να ακολουθήσει με μερικές ώρες καθυστέρηση η απάντηση του Ντάρκο Μίλιτσιτς. Αφού ενημερώθηκε για το θέμα, ρωτήθηκε σχετικά για να απαντήσει με αφοπλιστικό τρόπο:

" Όσον αφορά αυτές τις ιστορίες, δόξα τω Θεώ εκείνοι πέτυχαν -ενώ εγώ όχι. Δεν είμαστε παιδιά, είμαστε ενήλικες και ελπίζω να είστε αρκετά ώριμοι για να καταλάβετε πως η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Θεωρώ τον εαυτό μου από τα λιγότερο καλά παιδιά, δεν είναι απαραίτητ ονα κρίνεις και να ειρωνεύεσαι, αλλά δόξα τω Θεώ, δεν βάδισαν στο δικό μου μονοπάτι. Σε αυτούς, όπως πάντα, εύχομαι τα καλύτερα και να έχουν επιτυχία στην πορεία της ζωής τους και λιγότερα καταδιστικά σχόλια".

AP Photo/Jim Mone

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ