NBA

Σίξερς: Εκτός κούρσας για τη θέση του προπονητή ο Τζέι Ράιτ

Villanova head coach Jay Wright gestures during the first half of an NCAA college basketball game against Georgetown, Saturday, March 7, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Villanova head coach Jay Wright gestures during the first half of an NCAA college basketball game against Georgetown, Saturday, March 7, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP

Εκτός της λίστας των υποψηφίων για το διάδοχο του Μπρετ Μπράουν στον πάγκο των 76ers θα πρέπει να θεωρείται ο Τζέι Ράιτ, έπειτα από δήλωση του προπονητή του Πανεπιστημίου του Βιλανόβα.

Ο Τζέι Ράιτ δεν θα πρέπει να θεωρείται πια ως πιθανός αντικαταστάτης του Μπρετ Μπράουν στον πάγκο των Φιλαδέλφεια 76ers. Αν και το όνομά του είχε ακουστεί, τελικά ο ίδιος ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης του ότι θα παραμείνει στις Αγριόγατες.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του επί 19 χρόνια προπονητή του Βιλανόβα αναφέρει:

"Ως ένδειξη σεβασμού στην κοινωνία του Βιλανόβα και στον οργανισμο των Σίξερς, αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω στις εικασίες σχετικά με τη θέση του επικεφαλής προπονητή των Σίξερς.

Οι Σίξερς έχουν βρει έναν σπουδαίο ηγέτη στον Έλτον Μπραντ, εκπληκτικούς νέους παίκτες με ταλέντο και μια απίστευτη ευκαιρία για οποιονδήποτε προπονητή να κυνηγήσει ένα πρωτάθλημα. Ως οπαδός των Σίξερς σε όλη μου τη ζωή, έχω εμπιστοσύνη ότι θα φέρουν το σωστό προπονητή για να χτίσει πάνω στις βάσεις που έθεσε ο Μπρετ Μπράουν.

Δεν είμαι υποψήφιος για τη δουλειά. Είμαι χαρούμενος και αισθάνομαι τιμή να προπονώ στο Βιλανόβα"

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, ο τζένεραλ μάνατζερ της Φιλαδέλφεια, Έλτον Μπραντ, θα πρέπει να στραφεί σε άλλες επιλογές προπονητών. Μέχρι στιγμής ως διάδοχοι του Μπρετ Μπράουν έχουν ακουστεί ο πρώην πρωταθλητής με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και νυν βοηθός προπονητή στους Κλίπερς, Τάιρον Λου, ο πρώην προπονητής των Πέισερς, Νέιτ ΜακΜίλαν, και ο πρώην προπονητής των Μπακς και τρέχων βοηθός προπονητή στους Λέικερς, Τζέισον Κιντ. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και αναβάθμιση του βοηθού προπονητή, Άιμε Ουντόκα.

Ο Μπρετ Μπράουν απολύθηκε από τους Σίξερς στις 24 Αυγούστου, ύστερα από τον αποκλεισμό της ομάδας της Φιλαδέλφεια από τους Σέλτικς με 4-0.

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ