NBA

2020 ΝΒΑ All-Star Weekend: Ο Μπάντι Χιλντ πήρε τα τρίποντα με buzzer-beater

2020 ΝΒΑ All-Star Weekend: Ο Μπάντι Χιλντ πήρε τα τρίποντα με buzzer-beater

Οκτώ σπουδαίοι σουτέρ μονομάχησαν στον διαγωνισμό τριπόντων, με τον Μπάντι Χιλντ να βάζει το τελευταίο σουτ και να κατακτά το τρόπαιο στο United Center του Σικάγο απέναντι στον Ντέβιν Μπούκερ (VIDEO).

Ο Ντέβιν Μπούκερ μπήκε στον διαγωνισμό τριπόντων από το... παράθυρο, εξαιτίας της αποχώρησης του Ντέιμιαν Λίλαρντ, έκανε τρομερή προσπάθεια και λίγο έλειψε να κατακτήσει για δεύτερη φορά το βραβείο του κορυφαίου σουτέρ, όμως ο Μπάντι Χιλντ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Με κρύο αίμα ο γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς έβαλε τις κρίσιμες δίχρωμες μπάλες από την αριστερή γωνία, έβαλε και το τελευταίο σουτ με το οποίο επικράτησε του Μπούκερ κυριολεκτικά στην εκπνοή της διαδικασίας που ήταν και φέτος εντυπωσιακή.

Ο Τρέι Γιανγκ των Χοκς δεν έκανε καλή εμφάνιση στον πρώτο γύρο, ο Ντεβόντε Γκρέιαμ των Χόρνετς έβαλε την πρώτη μπάλα από τα εννέα μέτρα, ο Ντάνκαν Ρόμπινσον των Χιτ ξεκίνησε άσχημα αλλά ανέβασε στροφές στο δεύτερο μισό, ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς ήταν απλά ασταμάτητος και ο μοναδικός που έβαλε και τις δύο μπάλες, ο Μπάντι Χιλντ των Κινγκς τον έπιασε στους 27 πόντους, ο Ντάβις Μπέρτανς των Γουίζαρντς ήταν αποκαρδιωτικός στο ξεκίνημα πριν πάρει φωτιά, ο Ζακ ΛαΒίν των Μπουλς δεν μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά, ούτε και ο Τζο Χάρις των Νετς που νίκησε πέρυσι, αλλά φέτος δεν βρέθηκε καν στον τελικό καθώς έμεινε στους 22 πόντους.

Ο Ντάβις Μπέρτανς σούταρε πρώτος στον τελικό, είχε ξανά σκαμπανεβάσματα και έμεινε στους 22 πόντους. Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν σταθερός, έβαλε μια πράσινη μπάλα και προσπέρασε με 26 πόντους, με αποτέλεσμα να βάλει πολλή πίεση στον Μπάντι Χιλντ που δεν "μάσησε" και βάζοντας το τελευταίο του σουτ από την αριστερή γωνία έκανε το μεγάλο προσπέρασμα που του έδωσε το βραβείο του καλύτερου εκτελεστή για το 2020.

A' ΓΥΡΟΣ

Τρέι Γιανγκ (Χοκς)

15

Ντεβόντε Γκρέιαμ (Χόρνετς)

18 (*)

Ντάνκαν Ρόμπινσον (Χιτ)

19 (*)

Ντέβιν Μπούκερ (Σανς)

27 (**)

Μπάντι Χιλντ (Κινγκς)

27

Ντάβις Μπέρτανς (Γουίζαρντς)

26 (*)

Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς)

22

Τζο Χάρις (Νετς)

22 (*)

* Μία πράσινη μπάλα από τα εννέα μέτρα.

** Δυο πράσινες μπάλες από τα εννέα μέτρα.

ΤΕΛΙΚΟΣ

Ντάβις Μπέρτανς (Γουίζαρντς)

22 (*)

Ντέβιν Μπούκερ (Σανς)

26 (*)

Μπάντι Χιλντ (Κινγκς)

27

* Μία πράσινη μπάλα από τα εννέα μέτρα.

Δείτε εδώ τι έγινε στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ