NBA

2020 ΝΒΑ All-Star Weekend: Μπαμ (Αντεμπάγιο) στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων

Miami Heat's Bam Adebayo holds the trophy after winning NBA basketball's All-Star Skills Challenge, Saturday, Feb. 15, 2020, in Chicago. (AP Photo/David Banks)
Miami Heat's Bam Adebayo holds the trophy after winning NBA basketball's All-Star Skills Challenge, Saturday, Feb. 15, 2020, in Chicago. (AP Photo/David Banks) AP

Μπέβερλι (νικητής του 2015) και Τέιτουμ (νικητής του 2020) αποκλείστηκαν νωρίς κι ο Μπαμ Αντεμπάγιο νίκησε στον τελικό τον Ντομάντας Σαμπόνις για να κάνει την έκπληξη στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων (VIDEO).

Δεν είναι ο πιο δημοφιλής διαγωνισμός, παραδοσιακά όμως κρύβει εκπλήξεις, συγκινήσεις, έχει σασπένς και αρκετό γέλιο. Το Skills Challenge του 2020 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, με τον περσινό νικητή Τζέισον Τέιτουμ να αποκλείεται πολύ νωρίς, όπως συνέβη και με τον νικητή του 2015, Πάτρικ Μπέβερλι αλλά και με τον νικητή του 2018, Σπένσερ Ντίνγουιντι!

Πρώτο ζευγάρι ήταν αυτό των Σπένσερ Ντίνγουιντι (Νετς) - Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), με τον νεαρό σέντερ να βάζει με την πρώτη προσπάθεια το μακρινό σουτ και να συνεχίζει στον διαγωνισμό. Στο δεύτερο ζευγάρι ο Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) νίκησε τον Πάτρικ Μπέβερλι (Κλίπερς), στο τρίτο ζευγάρι ο Κρις Μίντλετον (Μπακς) επικράτησε του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Θάντερ), ενώ στο τέταρτο ζευγάρι ο Ντομάντας Σαμπόνις (Πέισερς) έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον περσινό νικητή, Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς).

Στον δεύτερο γύρο ο Μπαμ Αντεμπάγιο έβαλε ξανά το μακρινό σουτ για να αποκλείσει τον Πασκάλ Σιάκαμ και να προκριθεί στον τελικό, εκεί όπου βρέθηκε και ο Ντομάντας Σαμπόνις μετά από την φοβερή του νίκη επί του Κρις Μίντλετον. Δύο ψηλοί πήγαν για το τρόπαιο, λοιπόν, για να βάλουν με την πρώτη την πάσα, να αστοχήσουν στα δύο πρώτα σουτ μέχρι ο Μπαμ να σκοράρει το τρίποντο της νίκης και να πανηγυρίσει την επιτυχία του.

Δείτε εδώ τι έγινε στον διαγωνισμό τριπόντων

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ