NBA

2020 NBA All-Star Weekend: Το show του Λίλαρντ και το tribute στον Κόμπι Μπράιαντ

Damian Lillard performs during the NBA All-Star 3-Point contest in Chicago, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Nam Y. Huh)
Damian Lillard performs during the NBA All-Star 3-Point contest in Chicago, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Nam Y. Huh) AP

Εξαιρετικός και ως τραγουδιστής, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έδωσε το δικό του show στο 2020 ΝΒΑ All-Star Weekend χωρίς να ξεχάσει τον Κόμπι Μπράιαντ τον οποίο τίμησε με τον δικό του τρόπο (VIDEO).

Αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας, θα ήταν σίγουρα τραγουδιστής αν και ούτως ή άλλως δείχνει ότι μπορεί να βάλει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, δημιουργεί τα δικά του κομμάτια και τα ξημερώματα της Κυριακής (16/2) έδωσε το δικό του show στο stage του United Center, ανάμεσα στους διαγωνισμούς του 2020 NBA All-Star Wekend.

Ο ηγέτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς τραγούδισε μαζί με τον διάσημο Lil Wayne και δεν ξέρασε τον Κόμπι Μπράιαντ. Φόρεσε ένα μαύρο τζάκετ, το οποίο έγραφε στην πλάτη "Mamba Forever" στη μνήμη του θρύλου του ΝΒΑ που σκοτώθηκε πριν από τρεις εβδομάδες σε αεροπορικό δυστύχημα στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια .

Δείτε το show του Ντέιμιαν Λίλαρντ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ