NBA

2020 NBA All-Star Weekend: Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έσπασε τη μπασκέτα!

U.S. forward Zion Williamson, of the New Orleans Pelicans, goes up for a dunk during the second half of the NBA Rising Stars basketball game in Chicago, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Nam Y. Huh)
U.S. forward Zion Williamson, of the New Orleans Pelicans, goes up for a dunk during the second half of the NBA Rising Stars basketball game in Chicago, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Nam Y. Huh) AP

Αυτό που δεν έχουν καταφέρει οι... super ήρωες του ΝΒΑ, το κατάφερε τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/2) ο Ζάιον Γουίλιαμσον που με ένα κάρφωμά του έσπασε τη μπασκέτα του United Center (VIDEO).

Τη δύναμη του Ζάιον Γουίλιαμσον την είχαν ελάχιστοι στην ιστορία του ΝΒΑ. Ακόμη δεν έχουμε δει πολλά από τον rookie των Νιου Ορλίανς Πέλικανς, όμως τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/2) πήραμε μια καλή γεύση για το τι μπορεί να κάνει αν θυμώσει. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε λόγο να νευριάσει στο Rising Stars Challenge που άνοιξε το πρόγραμμα του 2020 NBA All-Star Weekend και δεν νευρίασε, σίγουρα όμως το γεγονός ότι με ένα κάρφωμά του έσπασε τη μπασκέτα του United Center δείχνει ότι έχουμε μπροστά μας ένα τέρας της φύσης.

Αυτό που δεν έχουν καταφέρει υπερήρωες του ΝΒΑ όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το κατάφερε λοιπόν ο Ζάιον Γουίλιαμσον περίπου ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο του Rising Stars Challenge. Η μπασκέτα αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, ο παίκτης των Πέλικανς υποστήριξε μετά από το τέλος της αναμέτρησης ότι δεν κατάλαβε κάτι και εσείς μπορείτε να δείτε το... επίτευγμά του στο video που ακολουθεί.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ