NBA

2020 NBA All-Star Weekend: Ντόντσιτς και Γιανγκ στο highlight της χρονιάς!

2020 NBA All-Star Weekend: Ντόντσιτς και Γιανγκ στο highlight της χρονιάς!

Λούκα Ντόντσιτς και Τρέι Γιανγκ παρακολουθούσαν την πορεία της μπάλας από το σουτ του Σλοβένου πίσω από το κέντρο, πριν ξεσπάσουν σε γέλια τη στιγμή που αυτή έπεσε στο διχτάκι (VIDEO).

Έμεναν περίπου τρία δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος στο Rising Stars Challenge με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα του 2020 NBA All-Star Weekend στο Σικάγο, όταν ο Λούκα Ντόντσιτς σηκώθηκε ένα-ενάμιση μέτρο πίσω από το κέντρο του γηπέδου με το σκορ στο 78-71 υπέρ της Team USA. Ο Σλοβένος των Μάβερικς είδε τον Τρέι Γιανγκ να τον παίζει υποτυπώδη άμυνα, πριν παρακολουθήσουν μαζί την πορεία της μπάλας που πρώτα χτύπησε στο ταμπλό και στη συνέχεια έπεσε στο διχτάκι.

Τα γουρλωμένα μάτια, το χαμόγελο και το ξέσπασμα μόλις η μπάλα βρήκε τον στόχο, δημιούργησαν ένα καταπληκτικό clip που θα μείνει στην ιστορία αυτών των δύο σπουδαίων νεαρών που είδαν τις ομάδες τους να προχωρούν σε trade τη βραδιά του NBA Draft 2018 για να καταλήξει ο Ντόντσιτς στο Ντάλας και ο Γιανγκ στην Ατλάντα. Πάντα θα συνδέονται με εκείνη την ανταλλαγή, πάντα θα συνδέονται και με αυτή την πολύ όμορφη στιγμή στο παρκέ του θρυλικού United Center.

Απολαύστε τους:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ