NBA

2020 NBA All-Star Weekend: Η αστυνομία του Σικάγο βρήκε τσάντα με όπλα στο United Center

Fans make their way to the United Center for the NBA All-Star basketball game Sunday, Feb. 16, 2020, in Chicago. (AP Photo/Nam Huh)
Fans make their way to the United Center for the NBA All-Star basketball game Sunday, Feb. 16, 2020, in Chicago. (AP Photo/Nam Huh) AP

Ενα στρατιωτικό σακίδιο με όπλα και σφαίρες ανακάλυψε η αστυνομία του Σικάγο, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του All-Star Game στο United Center του Σικάγο.

Λίγη ώρα πριν από το All-Star Game της περασμένης Κυριακής, η αστυνομία του Σικάγο ίσως και να αποσόβησε μια πολύ άσχημη κατάσταση όταν σταμάτησε ένα μαύρο τζιπ που πλησίαζε στο United Center για έναν τυπικό έλεγχο. Ο αστυνομικός σκύλος ήταν αρκετά ανήσυχος, με αποτέλεσμα να υπάρξει έλεγχος του οχήματος στο οποίο βρέθηκε μια τσάντα με όπλα και αρκετές σφαίρες!

Ο οδηγός υποστήριξε πως δεν γνώριζε για την ύπαρξη τους στρατιωτικού σακιδίου, ενώ προηγουμένως οι επιβαίνοντες είχαν αποχωρήσει προς το United Center λέγοντας πως είχαν διαπιστεύσεις ως μέρος του show που θα γινόταν στο ημίχρονο του αγώνα. Δεν υπήρξαν συλλήψεις, καθώς ο οδηγός είχε άδεια οπλοφορίας ενώ οι αρχές δεν κατάφεραν να βρουν σε ποιους ανήκαν τα όπλα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ