NBA

2020 NBA All-Star Game: Τα highlights του καταπληκτικού αγώνα στο Σικάγο

Giannis Antetokounmpo of the Milwaukee Bucks looks to pass during the second half of the NBA All-Star basketball game Sunday, Feb. 16, 2020, in Chicago. (AP Photo/Nam Huh)
Giannis Antetokounmpo of the Milwaukee Bucks looks to pass during the second half of the NBA All-Star basketball game Sunday, Feb. 16, 2020, in Chicago. (AP Photo/Nam Huh) AP

Απολαύστε τις κορυφαίες στιγμές του 2020 NBA All-Star Game, του κορυφαίου αγώνα στην ιστορία του ΝΒΑ που τα είχε κυριολεκτικά όλα (VIDEO).

Το All-Star Game του 2020 , ήταν πιθανότατα το κορυφαίο όλων των εποχών, καθώς τα είχε όλα. Θέαμα, υπερβολικό ανταγωνισμό, σασπένς μέχρι το φινάλε, γκρίνια προς τους διαιτητές, challenges και από τις δύο ομάδες, κρίθηκε από μία βολή του Άντονι Ντέιβις και άφησε υλικό για συζήτηση για αρκετές ημέρες.

Η Team LeBron νίκησε με 157-155 την Team Giannis , με τον Αντετοκούνμπο να είναι μαζί με τον Τζοέλ Εμπίντ οι κορυφαίοι της ομάδας τους και τον Κουάι Λέοναρντ να παίρνει δικαίως το βραβείο του MVP, το πρώτο που φέρει το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ.

Απολαύστε τις κορυφαίες στιγμές της αναμέτρησης:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ