ΤΟΥΡΚΙΑ

Τραυματίστηκε στο σκάφος του ο Καρμάικλ της Μπουγιουκτσεκμετζέ!

Τραυματίστηκε στο σκάφος του ο Καρμάικλ της Μπουγιουκτσεκμετζέ!

Απίστευτη ατυχία για το νέο απόκτημα της Μπουγιουκτσεκμετζέ, Τζάκι Καρμάικλ, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο σκάφος του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από τότε που η Μπουγιουκτσεκμετζέ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζάκι Καρμάικλ (27 χρονών, 2.07 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) και ήδη τον έχασε για αρκετό καιρό και μάλιστα για έναν από τους πιο τρελούς λόγους: Ατύχημα σε σκάφος!

Όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε σοβαρά στις διακοπές του, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για την φύση του τραυματισμού, ούτε για τον ακριβή χρόνο απουσίας του. Απλώς ανέφερε ότι ο Καρμάικλ θα απουσιάσει για καιρό από τα παρκέ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Καρμάικλ αγωνίστηκε στη Μακάμπι Άσχοντ, έχοντας 10.6 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 27.8 λεπτά συμμετοχής. Οι εμφανίσεις του του χάρισαν και ένα καλό συμβόλαιο στη Μπουγιουκτσεκμετζέ, όπου προοριζόταν να πάρει την θέση του άλλοτε παίκτη του Άρη, Έρι Μπάκνερ, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Μπουγιουκεσίρ Μπελεντιγιέσι.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ