ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Επαναλαμβάνεται το Αφιόν - Φενέρμπαχτσε λόγω διαιτητικού λάθους

Fenerbahce's head coach Zeljko Obradovic reacts during their Euroleague basketball match between Red Star and Fenerbahce, in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce's head coach Zeljko Obradovic reacts during their Euroleague basketball match between Red Star and Fenerbahce, in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο αγώνας της Φενέρμπαχτσε με την Αφιόν για την 21η αγωνιστική θα επαναληφθεί λόγω ενός διαιτητικού λάθους.

Ενα διαιτητικό λάθος ήταν αρκετό για να αποφασίσει η τουρκική Ομοσπονδία να επαναληφθεί ο αγώνας της Αφιον με την Φενέρμπαχτσε για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο λόγος είναι μία απόφαση των διαιτητών στην τρίτη περίοδο του αγώνα, όταν έπειτα απο μία τεχνική ποινή που χρέωσαν την Αλφιόν έδωσαν την κατοχή της μπάλας στην Φενέρμπαχτσε, ενώ κανονικά αυτή έπρεπε να μείνει στην γηπεδούχο ομάδα. Κι αν αυτό μοιάζει λεπτομέρεια, το γεγονός ότι τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο, με την Φενέρ να παίρνει τη νίκη στο φινάλε με 64-62 έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από την αρχή σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ