ΤΟΥΡΚΙΑ

Τούρκογλου: "Να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να παίξουμε Ιούλιο και Αύγουστο"

Τούρκογλου: "Να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να παίξουμε Ιούλιο και Αύγουστο"
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Χέντο Τούρκογλου δήλωσε ότι στην Τουρκία έχουν ως στόχο να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα παίζουν όλο το καλοκαίρι.

Ο Χέντο Τούρκογλου θέλει η σεζόν 2019/20 να τελειώσει στο γήπεδο. Ακόμα και αν για να συμβεί αυτό πρέπει οι ομάδες να παίζουν όλο το καλοκαίρι!

Ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε τουρκικό μέσο και όταν η κουβέντα πήγε στα πλάνα του για τα πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί λόγω του κορονοϊού δήλωσε:

"Η επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε στα παρκέ και να τελειώσουμε τα πρωταθλήματα. Εννοείται πως η υγεία είναι πάνω από όα. Ως Ομοσπονδία, η πρώτη επιθυμία μας είναι να ξεκινήσουν οι αγωνες όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα".

Ακολούθως ο Τούρκογλου παραδέχθηκε τις δυσκολίες που θα υπάρχουν, αφού οι περισσότεροι ξένοι έχουν επιστρέψει στις χώρες τους, τονίζοντας ότι αν χρειαστεί οι ομάδες θα παίξουν το καλοκαίρι: " Αυτή τη στιγμή οι ξένοι των περισσότερων ομάδων έχουν επιστρέψει σπίτια τους δεν είμαστε όπως το ποδόσφαιρο που οι ξένοι έχουν μείνει στην Τουρκία. Θα ξέρουμε τι συμβαίνει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, θέλουμε να παίξουμε τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Όταν απαντηθούν συγκεκριμένα ερωτήματα όμως, τότε θα έχουμε πιο ξεκάθαρο πλάνο. Μετά θα καταληξουμε να έχουμε μία δίκαιη σεζόν όπου όλοι θα είναι ικανοποιημένοι και ο νικητής θα κριθεί στο γήπεδο. Ακολούθως θα κάνουμε πλάνα για την σεζόν 2020/21. Εννοείται πως σκεφτόμαστε και το χειρότερο δυνατό σνάριο και ετοιμαζόμαστε για αυτό, αλλά δεν θέλουμε να το συζητήσουμε αυτή τη στιγμή".

AP Photo/John Raoux

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ