ΤΟΥΡΚΙΑ

Τούρκογλου: "Μιλάμε με τον μάνατζερ του Λάρκιν για να αγωνιστεί στην Εθνική"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χινταγιέτ Τούρκογλου δήλωσε πως θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του Σέιν Λάρκιν και αν βρεθεί σημείο επαφής θα κινήσει τις διαδικασίες για να ενισχύσει ο Αμερικανός την εθνική Τουρκίας.

Στην Τουρκία δεν έχουν αφήσει το θέμα με τον Σέιν Λάρκιν. Απόδειξη είναι οι τελευταίες δηλώσεις του Χινταγιέτ Τούρκογλου, ο οποίος τόνισε πως πλέον η υπόθεση βρίσκεται σε τελικό στάδιο, αφού θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του σταρ της Αναντολού Εφές.

" Έχω κάνει προσπάθειες τόσο με τον Λάρκιν όσο και με τον μάνατζέρ του" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας, για να συμπληρώσει: " Περιμένουμε να έρθει ο μάνατζέρ του στην Τουρκία για να μιλήσουμε. Αν η συζήτηση κυλήσει θετικά, τότε ο Λάρκιν θα φορέσει την φανέλα της εθνικής" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκογλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκογλου είχε τονίσει το παρελθόν πως εξαρτάται από τον εκλέκτορα της Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα, το αν θα φορέσει ο Λάρκιν την φανέλα της εθνικής, ωστόσο μερικές ημέρες αργότερα ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε δηλώσει πως θέλει να δει τον Αμερικανό γκαρντ με την φανέλα της εθνικής, πιθανόν βάζοντας την κουβέντα σε άλλη βάση.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Λάρκιν, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ενισχύει την Τουρκία στο Προολυμπιακό Τουρνουά, όπου βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ