ΤΟΥΡΚΙΑ

Το "παλεύει" ακόμα ο Πεκέρ

Το "παλεύει" ακόμα ο Πεκέρ

Ο 37χρονος Κάγια Πεκέρ αποφάσισε να παίξει μπάσκετ για, τουλάχιστον, ακόμα έναν χρόνο, αφού θα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκ Τέλεκομ.

Πριν από αρκετά χρόνια ο Κάγια Πεκέρ ήταν αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής Τουρκίας, έχοντας συνήθως δεύτερο ρόλο πίσω από τα αστέρια της ομάδας. Στα 37 του χρόνια πλέον, ο Τούρκος βάζει πλέον τα τελευταία "ένσημα", συνεχίζοντας ωστόσο να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Τουρκικού πρωταθλήματος.

Έπειτα από μία διετία λοιπόν στην Τόφας Προύσας, ο Πεκέρ αποφάσισε ότι δεν θέλει ακόμα να τα παρατήσει, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Τουρκ Τέλεκομ. Αυτή θα είναι η 7η διαφορετική Τουρκική ομάδα της καριέρας του βετεράνου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Καρσίγιακα, την Αναντολού Εφές (2 φορές - τότε βέβαια λεγόταν Εφές Πίλσεν), τη Μπεσίκτας, την Φενέρμπαχτσε, την Τραμπζονσπόρ και την Τόφας, ενώ πέρασε για μία σεζόν (2006/07) και από το Ισπανικό Πρωτάθλημα και την Ταού Κεράμικα, που πλέον βέβαια ονομάζεται Μπασκόνια.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πεκέρ είχε 7.6 πόντους και 3.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15.8 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ