ΤΟΥΡΚΙΑ

Το καταπληκτικό VIDEO των φίλων της Φενέρμπαχτσε για τον Μπογκντάνοβιτς

Το καταπληκτικό VIDEO των φίλων της Φενέρμπαχτσε για τον Μπογκντάνοβιτς

Προκειμένου να πείσουν τον Μπογκντάνοβιτς να μείνει στην Φενέρμπαχτσε οι φίλοι της ομάδας δημιούργησαν ένα φανταστικό VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του και απλούς φιλάθλους να του ζητάνε να μην φύγει, με τίτλο #StayWithFenerBogdan.

Οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να μείνει στην ομάδα και να μην αποχωρήσει με προορισμό το ΝΒΑ και τους Κινγκς. Θα του δείξουν την λατρεία τους με όποιο τρόπο μπορούν. Και τελευταίο "επιχείρημά" τους είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο.

Οι απλοί φίλοι της ομάδας λοιπόν δημιούργησαν ένα καταπληκτικό VIDEO, όπου δείχνουν τον Σέρβο γκαρντ από τα πρώτα του βήματα στο παρκέ μέχρι τις μέρες δόξας στην Φενέρμπαχτσε. Δεν έμειναν όμως εκεί, αφού κάποια στιγμή ανάμεσα στα κατορθώματα του Σέρβου εμφανίζονται διάφοροι φίλαθλοι να του ζητούν σε διαφορετικές γλώσσες να παραμείνει στην ομάδα!

Από παππούδες μέχρι μωράκια, όλοι ζητούν από τον Μπογκντάνοβιτς το ίδιο πράγμα: Να οδηγήσει την ομάδα και την επόμενη σεζόν στο Final Four, το οποίο μάλιστα γίνεται στην χώρα καταγωγής του, την Σερβία, και κατόπιν να αποχωρήσει! Έχουν μάλιστα ήδη δημιουργήσει και το hashtag #StayWithFenerBogdan προκειμένου όλο και περισσότερος κόσμος να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Δείτε το εξαιρετικό VIDEO:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ