ΤΟΥΡΚΙΑ

Θα αγωνιστούν με την εθνική Τουρκίας οι παίκτες της Αναντολού Εφές

Θα αγωνιστούν με την εθνική Τουρκίας οι παίκτες της Αναντολού Εφές

Μία ημέρα μετά την κοινή δήλωση των παικτών της Φενέρμπαχτσε ότι δεν θα αγωνιστούν με την εθνική Τουρκίας, οι Ντόγκους Μπαλμπάι και Μπιρκάν Μπατούκ της Αναντολού Εφές δήλωσαν πως θα αγωνιστούν με την εθνική τους στα "παράθυρα" και όχι με τον σύλλογό τους.

Χθες (6/11) οι 5 διεθνείς Τούρκοι της Φενέρμπαχτσε δήλωσαν πως σε περίπου 20 ημέρες που θα ξεκινήσουν τα προκριματικά της FIBA δεν θα αγωνιστούν με την Εθνική τους ομάδας, αλλά με την Φενέρμπαχτσε που την ίδια περίοδο έχει αγώνες στην EuroLeague , με αποτέλεσμα οι συμπατριώτες τους να τους αποκαλέσουν προδότες . Τώρα ωστόσο ήρθαν οι δύο Τούρκοι της Αναντολού Εφές να ακολουθήσουν τον αντίθετο δρόμο!

Ο λόγος για τους Ντόγκους Μπαλμπάι και Μπιρκάν Μπατούκ, οι οποίοι δήλωσαν σε τουρκικη ιστοσελίδα ότι αν βρίσκονται στην 12αδα της Τουρκίας τότε θα αγωνιστούν με αυτήν και όχι με την Αναντολού Εφές στα τέλη Νοεμβρίου! Οι δύο διεθνείς αποκάλυψαν ότι η Αναντολού Εφές τους έδωσε το δικαίωμα επιλογής ανάμεσα στον σύλλογο και την εθνική ομάδα και αποφάσισαν ότι είναι προτιμότερο να αγωνιστούν στα προκριματικά της FIBA.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο παίκτες της Αναντολού Εφές έγιναν οι πρώτοι παίκτες που αγωνίζονται στην EuroLeague που αποφάσισαν ότι στο δίλημμα "Εθνική ή σύλλογος" διαλέγουν τον πρώτο δρόμο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ