ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην ομάδα του Στέφανου Δέδα ο Ντίξον

Στην ομάδα του Στέφανου Δέδα ο Ντίξον
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Ο Μάικλ Ντίξον αποχώρησε από τη Στρασμπούρ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, συμφώνησε με τη Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα.

Ο Μάικλ Ντίξον αποχώρησε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε σε συμφωνία με τη Στρασμπούρ και η παρουσία του ήταν άκρως θετική. Στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε 13,5 πόντους κατά μέσο όρο σε 11 συμμετοχές, ενώ στο Basketball Champions League (σ.σ. η Στρασμπούρ είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ), είχε 13 πόντους ανά ματς.

Ο Αμερικανός (με διαβατήριο από τη Γεωργία) γκαρντ, όμως, δεν κατάφερε να... στεριώσει στη Στρασμπούρ κι αποχώρησε με προορισμό την Τουρκία. Συγκεκριμένα, θα παίξει στη Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα, η οποία ενισχύεται σημαντικά.

Πριν από μερικές ημέρες, η ομάδα του Έλληνα coach απέκτησε τον DJ Γουάιτ (φόργουορντ) από τη Γκαζιαντέπ, ο οποίος έχει ήδη 20 ριμπάουντ και 8 ασίστ κατά μέσο όρο και πλέον έκανε δικό της έναν -αποδεδειγμένα- πολύ καλό σκόρερ.

Στη Μπαχτσεσεχίρ αγωνίζεται -μεταξύ άλλων- κι ο πολύπειρος Κερέμ Γκονλούμ, με το ρεκόρ της μετά τις πρώτες αγωνιστικές της Α2 Τουρκίας να είναι 6 νίκες και 7 ήττες.

Photo Credits: championsleague.basketball

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ