ΤΟΥΡΚΙΑ

Στη Μπαχτσεσεχίρ του Δέδα Σλότερ και Πρέλτζιτς

Στη Μπαχτσεσεχίρ του Δέδα Σλότερ και Πρέλτζιτς
EUROKINISSI

Σε μία σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα της προχώρησε η Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα, η οποία συμφώνησε με το Μάρκους Σλότερ για συμβόλαιο ενός έτους. Συμφώνησε και με Πρέλτζιτς η τουρκική ομάδα.

Επιστρέφει στην Τουρκία ο Μάρκους Σλότερ. Έπειτα από μία σεζόν στην Βίρτους Μπολόνια, ο 33χρονος σέντερ με την πολύχρονη παρουσία στην EuroLeague συμφώνησε με τη νεοφώτιστη Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα και θα αγωνιστεί ξανά στην γειτονική χώρα. Ο Σλότερ στο παρελθόν έχει δύο ακόμα περάσματα από την Τουρκία, για χάρη της Καρσίγιακα (2006/07) και της Νταρουσάφακα (2015-2017).

Στη Μπαχτσεσεχίρ ο Σλότερ και τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Νταρουσάφακα (την σεζόν 2015/16), Εμίρ Πρέλτζιτς, ο οποίος υπέγραψε κι αυτός συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μπαχτσεσεχίρ κανονικά θα αγωνιζόταν στην 2η κατηγορία της Τουρκίας. Η απόφαση ωστόσο της Εσκισεχίρ να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την θέση της στην 1η κατηγορία .

Την σεζόν 2017/18 ο Σλότερ είχε 9.3 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 26.6 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ