ΤΟΥΡΚΙΑ

Στα κρύα του λουτρού η Γαλατασαράι, αποχώρησε ο Ζακ Χάνκινς

Xavier forward Zach Hankins (35) drives against Toledo center Luke Knapke (30) during the first half of a first round basketball game of the National Invitation Tournament, Wednesday, March 20, 2019, in Cincinnati. (AP Photo/Gary Landers)
Xavier forward Zach Hankins (35) drives against Toledo center Luke Knapke (30) during the first half of a first round basketball game of the National Invitation Tournament, Wednesday, March 20, 2019, in Cincinnati. (AP Photo/Gary Landers) AP

Πενταδάτο σέντερ ψάχνει ξανά η Γαλατασαράι, καθώς ο Ζακ Χάνκινς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Δεν θα φορέσει, τελικά, τη φανέλα της Γαλατασαράι ο Ζακ Χάνκινς. Ο 24χρονος ύψους 2μ.11 σέντερ που αντικατέστησε τον Ζακ Όγκαστ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (21/8) την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη για προσωπικούς λόγους (επικαλέστηκε απρόβλεπτους παράγοντες) και με την ομάδα να συναινεί στην επιθυμία του και να εξηγεί ότι " ο αθλητής αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που θα επηρεάσει την παρουσία του στην προετοιμασία για την επερχόμενη σεζόν".

Με 12.7 πόντους από 73% (!) στο δίποντο και 65% στις βολές, 5.3 ριμπάουντ, μία ασίστ, 1.3 μπλοκ και 17 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά μόλις 17.3 λεπτά συμμετοχής σε 28 αγώνες στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και με 11.1 πόντους από 61% στο δίποντο, 6.8 ριμπάουντ, μία ασίστ, 2.3 μπλοκ και 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 22.5 λεπτά συμμετοχής σε 16 αγώνες στο Basketball Champions League, ο Χάνκινς έδειξε τι μπορεί να κάνει και επιβραβεύθηκε με ένα καλό συμβόλαιο που όμως δεν θα ισχύσει.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ