ΤΟΥΡΚΙΑ

Σκληρό πόκερ της Νταρουσάφακα για τον Κόρι Γουέμπστερ

Σκληρό πόκερ της Νταρουσάφακα για τον Κόρι Γουέμπστερ

Η Νταρουσάφακα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κόρι Γουέμπστερ, ωστόσο το συμβόλαιο του Νεοζηλανδού με τους Μπρέικερς δεν φαίνεται πως μπορεί -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- να σπάσει.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας "έβγαλε μάτια" με την Νέα Ζηλανδία, είχε 22.8 πόντους από 54% στο δίποντο, 54% στο τρίποντο και 92% στις βολές, 4.6 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30 λεπτά συμμετοχής με 25.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης απέναντι στη Βραζιλία, το Μαυροβούνιο, την Ελλάδα, την Ιαπωνία και την Τουρκία. Ο Κόρι Γουέμπστερ ετοιμάζεται για τα 31α γενέθλιά του, δεν έχει παίξει σε μεγάλη ομάδα, έχει περάσει από την Ευρώπη από την Μέγκα Λεκς, τον Κόροιβο Αμαλιάδας και την Ιρόνι Ναχαρίγια και τώρα ελπίζει ότι θα πάρει ακόμα μία ευκαιρία για να αγωνιστεί στα μέρη μας.

Η Νταρουσάφακα του Σελτσούκ Ερνάκ τον έχει βάλει στο στόχαστρό της, ωστόσο ο Γουέμπστερ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς που δεν τον αφήνουν ελεύθερο αν δεν πάρουν ένα καλό ποσό για να βρουν στη συνέχεια τον αντικαταστάτη του. Ο Νεοζηλανδός σούπερ σκόρερ πρότεινε στους Μπρέικερς να πληρώσει από την τσέπη του 100.000 δολάρια, μαζί με ακόμη 25.000 δολάρια που θα βγουν από τα ταμεία της Νταρουσάφακα, με τους παράγοντες της ομάδας να ζητούν τα διπλάσια, 250.000 δολάρια δηλαδή για να του δώσουν την ελευθέρας να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

" Ο Κόρι είναι σημαντικός για την ομάδα και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει αυτή τη στιγμή. Έχουμε πει στη Νταρουσάφακα και στους ατζέντηδές του το ποσό που απαιτείται, όμως δεν έχουν δείξει διάθεση να φτάσουν τόσο ψηλά" υποστήριξε ο εκ των ιδιοκτητών των Μπρέικερς, Ματ Γουόλς, ο παλαίμαχος Αμερικανός περιφερειακός που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τις φανέλες της Ολύμπιας Λάρισας και του Άρη.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ