ΤΟΥΡΚΙΑ

Σάρωσε την Εφές η Μπεσίκτας

Σάρωσε την Εφές η Μπεσίκτας

Επιβλητική εμφάνιση έκανε η Μπεσίκτας στον πρώτο αγώνα της σειράς με την Αναντολού Εφές, καθώς επικράτησε εύκολα με 90-71 για τους "4" των τουρκικών Playoffs.

Με πιο εντυπωσιακό τρόπο δεν θα μπορούσε να μπει στους ημιτελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος η Μπεσίκτας. Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα έχτισε διαφορά 15 πόντων από τη δεύτερη περίοδο και διέλυσε την Αναντολού Εφές 90-71, κάνοντας έτσι το 1-0 στη σειρά. Η Μπεσίκτας δεν ανησύχησε ουσιαστικά από εκεί και πέρα, διατήρησε μία διαφορά 12-16 πόντων σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και στο τελευταίο δεκάλεπτο την ανέβασε μέχρι τους 20 (85-65), φτάνοντας έτσι δια περιπάτου στη νίκη.

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι πέτυχε 22 πόντους με 8/13 σουτ και ήταν ο κορυφαίος της Μπεσίκτας, μαζί με τον Σερτάκ Σανλί (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Βλάντιμιρ Στίματς (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ), οι οποίοι κυριάρχησαν κάτω από τα δύο καλάθια. Διψήφιο αριθμό πόντων είχε ακόμα και ο Ερκάν Βεϊσέλογλου (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μάζεψαν 14 ριμπάουντ παραπάνω στο παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ντόγκους Μπαλμπάι (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Ντέρικ Μπράουν (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ), Τόμας Ερτέλ (15 πόντοι) και Τζέισον Γκρέιντζερ (11 πόντοι, 5 ασίστ) αποτέλεσαν σχεδόν... όλη την Αναντολού Εφές, η οποία πλήρωσε την αστοχία της από μακρινή απόσταση (6/23 τρίποντα) και την αδυναμία της να ελέγξει τα "σκουπίδια".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ