ΤΟΥΡΚΙΑ

Σαρίτσα: "Η ομάδα είναι πάνω από τον Ράγκλαντ"

Σαρίτσα: "Η ομάδα είναι πάνω από τον Ράγκλαντ"
INTIME SPORTS

Ο Τζο Ράγκλαντ αποτελεί ξένο σώμα για την Καρσίγιακα εδώ και τρεις ημέρες, με τον Ουφούκ Σαρίτσα να εξηγεί τους λόγους της αποπομπής του. "Η ομάδα είναι πάνω από τον Ράγκλαντ", ανέφερε ο προπονητής των πρωταθλητών.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο στο οποίο ο Τζο Ράγκλαντ φόρεσε τη φανέλα της Καρσίγιακα, αφού ο Αμερικανός πλεϊμέικερ έχει τεθεί εκτός ομάδας. Είναι κι επίσημο πλέον, αφού ο Ουφούκ Σαρίτσα μίλησε για τη φημολογία που υπήρχε από το πρωί του Σαββάτου (28/11) κι αφορούσε τον καυγά του με τον 26χρονο πόιντ γκαρντ .

" Έχουμε πάρει την απόφασή μας για τον παίκτη από το βράδυ της Παρασκευής, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών, για να προσθέσει πως " μπορεί το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ζάλγκιρις να είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά κανείς δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται και δεν θα ρισκάρω για κανέναν την ενότητα και το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Αυτά τα δύο στοιχεία έφεραν την περσινή επιτυχία άλλωστε πέρσι".

Αναφορικά με το τι πρέπει να γίνει για να κερδίσει η Καρσίγιακα στη Λιθουανία την Τετάρτη (2/12, 19:45), είχε να πει πως " πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε όλη την πίεση που υπάρχει τώρα, η οποία όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υφίσταται σε τέτοιο βαθμό".

Ανεξαρτήτως του τι θα κάνει πάντως μεθαύριο, η τουρκική ομάδα θα ενισχυθεί στην περιφέρεια, αφού η φυγή του Τζο Ράγκλαντ αφήνει ένα σημαντικό κενό. Ήδη μάλιστα ξεκίνησαν οι διαδικασίες εύρεσης του αντικαταστάτη του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ