ΤΟΥΡΚΙΑ

"Ψυχροπολεμικό" το κλίμα μεταξύ Ομπράντοβιτς και Αταμάν

"Ψυχροπολεμικό" το κλίμα μεταξύ Ομπράντοβιτς και Αταμάν
BOLGEGUNDEM

H κόντρα των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Εργκίν Αταμαν δεν σταματάει, έστω κι αν στην συνέντευξη Τύπου του Final - 8 του τουρκικού Κυπέλλου, το επίπεδο δεν... έπεσε πολύ.

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συναντήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για το Final - 8 και βρήκαν άλλο ένα τρόπο να δείξουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους... Τούτη τη φορά, βέβαια, με διαφορετικό ύφος και επίπεδο.

Ο κόουτς της Εφές μετά το τέλος της πρόσφατης αναμέτρησης με την Φενέρ δεν έδωσε το χέρι του στον "Ζοτς", ο οποίος είχε δώσει οδηγία να γίνει φάουλ, όταν όλα είχαν κριθεί, για να φτάσει η Φενέρ στους 100 πόντους.

Ο Εργκίν Ατανμάν, ο οποίος είχε ρίξει τα βέλη του προς τον "Ζοτς" , ρωτήθηκε για το αν θα δώσει το χέρι του στον Σέρβο κόουτς. "Κανένα σχόλιο", αποκρίθηκε ο Τούρκος κόουτς, ενώ την ίδια απάντηση είχε χρησιμοποιήσει προ ημερών ο "Ζοτς", όταν του είχε ζητηθεί να τοποθετηθεί για όσα είχε υποστηρίξει ο Αταμάν μετά το τέλος της αναμέτρησης του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απαντώντας στην ίδια ερώτηση ανέφερε πως " δεν είμαι μέρος της κατάστασης που περιγράφεται. Είμαι πρώτος προπονητής για 26 χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Σέβομαι τους ανθρώπους και θα συνεχίσω να το κάνω. Αν κάποιος, όμως, δεν με σέβεται, δεν θα τον σέβομαι κι εγώ. Είναι ένα θέμα που για εμένα έχει λήξει".

Photo Credits: bolgegundem

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ