ΤΟΥΡΚΙΑ

Πρώτο τρόπαιο για Ομπράντοβιτς

Πρώτο τρόπαιο για Ομπράντοβιτς

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε την Γαλατάσαραϊ με 64-62 και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, καθώς νίκησε την Γαλατάσαραϊ για το Σούπερ Καπ Τουρκίας με 64-62.

Από τους νικητές ο Πρέλτζιτς είχε 14 πόντους, ενώ ο Λούκα Ζόριτς πρόσθεσε 12, βοηθώντας την Φενέρ να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Για την Γαλατάσαραϊ ο Γκόρντον πέτυχε 16 πόντους, μαζεύοντας παράλληλα και 9 ριμπάουντ. Ο Αλτεμίρ είχε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Αταμάν βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τρεις πόντους (19-16), ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 37-33 για την Γαλατάσαραϊ. Στην τρίτη περίοδο, η Γαλατά συνέχισε να έχει το προβάδισμα (48-44) για να κάνει την ολική επαναφορά η Φενέρ στο τέταρτο δεκάλεπτο και να φτάσει στη νίκη με 64-62.

29. Erkekler Cumhurbakanl Kupas, Galatasaray Liv Hospital' 64-62 yenen Fenerbahçe Ülker'in oldu. Kupay Samsun Valisi Hüseyin Aksoy (sa 3) verdi. (lyas GÜN - Anadolu Ajans)
29. Erkekler Cumhurbakanl Kupas, Galatasaray Liv Hospital' 64-62 yenen Fenerbahçe Ülker'in oldu. Kupay Samsun Valisi Hüseyin Aksoy (sa 3) verdi. (lyas GÜN - Anadolu Ajans) ANADOLU AJANS
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ