ΤΟΥΡΚΙΑ

Πρώτη ήττα της Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα έπειτα από 314 ημέρες!

Πρώτη ήττα της Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα έπειτα από 314 ημέρες!
FENERBAHCE TWITTER

Με την ήττα της κόντρα στην Αναντολού Εφές η Φενέρμπαχτσε είδε να "σπάει" ένα αήττητο σερί σερί 31 νικών στο πρωτάθλημαΤουρκίας, το οποίο κράτησε συνολικά 10 μήνες και 11 μέρες! Κοινώς, ήταν αήττητη μέσα στο 2017!

Χρειάστηκαν μόλις 3 ημέρες για να δει η Φενέρμπαχτσε δύο απίστευτα σερί της να "σπάνε". Στις 12 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα της EuroLeague, η Μάλαγα υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πρώτη ήττα της σε οποιαδήποτε διοργάνωση έπειτα από 5 1/2 μήνες . Τρεις ημέρες αργότερα λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα χθες (15/10), η Αναντολού Εφές έσπασε ένα ακόμα μεγαλύτερο σερί της Φενέρμπαχτσε.

Με τη νίκη της λοιπόν με 84-80 επί της Φενέρμπαχτσε , η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς διέκοψε ένα σερί 31 νικών της ομάδας του Ομπράντοβιτς στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και playoffs). Ένα σερί που κράτησε συνολικά 314 μέρες (!) με την τελευταία ήττα της ομάδας στην Τουρκία να χρονολογείται στις 4 Δεκεμβρίου 2016 από την Τόφας Προύσας. Κοινώς, η Αναντολού Εφές υποχρέωσε την Φενέρμπαχτσε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα για το 2017!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αναντολού Εφές είναι η μόνη ομάδα της χώρας που έχει κερδίσει την Φενέρμπαχτσε στις εγχώριες διοργανώσεις μέσα στο 2017. Κι αυτό γιατί την είχε κερδίσει με 82-74 στον προημιτελικό του κυπέλλου τουρκίας τον Φεβρουάριο, αποκλείοντάς την τότε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ