Πήρε άδεια να αγωνιστεί στην Εθνική Τουρκίας ο Ντουβερίογλου

Πήρε άδεια να αγωνιστεί στην Εθνική Τουρκίας ο Ντουβερίογλου

Σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα η FIBA έδωσε άδεια στον, Ιορδανικής καταγωγής, Αχμέτ Ντουβερίογλου να αγωνιστεί στην Εθνική Τουρκίας.

Η επιθυμία του Αχμέτ Ντουβερίογλου της Φενέρμπαχτσε να αγωνιστεί στην Εθνική Τουρκίας φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα, η FIBA άναψε "πράσινο φως" στον 24χρονο σέντερ να πάρει μέρος στις υποχρεώσεις της γειτονικής χώρας όσο συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στις Ομοσπονδίες της Τουρκίας και της Ιορδανίας για το θέμα.

Ο λόγος που γίνονται βέβαια αυτές οι συζητήσεις είναι ότι ο Ντουβερίογλου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Εθνικής Ιορδανίας τους Πανασιατικούς Αγώνες του 2013. Έκτοτε ωστόσο απέκτησε Τουρκική υπηκοότητα (έχει πατέρα με καταγωγή από την Ιορδανία και μητέρα με καταγωγή από την Τουρκία), με την FIBA να ανακοινώνει ότι από την στιγμή που ο Ντουβερίογλου έχει γεννηθεί στην Τουρκία, τότε έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Εθνική ομάδα της χώρας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24